Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 13:58

Μοναδικός στόχος η νίκη κόντρα στη Λαμία για τον ΑΟ Θήρας

Με την αναμέτρηση απέναντι στη Λαμία συνεχίζει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Α.Ο. Θήρας.

Η ομάδα της Σαντορίνης, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών, υποδέχεται τις νεοφώτιστες με μοναδικό στόχο το τρίποντο ώστε να συνεχίσει αήττητη στο πρωτάθλημα.

Το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας και ο Κώστας Παπαδόπουλος θέλει να δει τις αθλήτριες του να ξεκινάνε με νίκη το δεύτερο γύρο της Α΄ φάσης.

Ο Βορειοελλαδίτης τεχνικός στο ματς απέναντι στη Λαμία θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει παίκτριες που έχουν λιγότερο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα ενώ δεν αποκλείεται να δούμε στο παρκέ και την νεοαποκτηθείσα Alyse Wallace Ford που ήρθε ως αντικαταστάτρια της Fernanda Melo. 

Τελείως διαφορετικοί οι στόχοι της Λαμίας στο φετινό πρωτάθλημα, που έχει πλέον πολύ διαφοροποιημένο ρόστερ σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν.

Η ομάδα της Κεντρικής Ελλάδας, με τον Ηλία Αγγέλη στον πάγκο της για άλλη μια χρονιά, δεν έχει καταφέρει να πάρει ακόμα βαθμό στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του ομίλου.

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Α.Ο. Θήρας και τη Λαμία θα ξεκινήσει στις 19:00 του Σαββάτου (20/2) και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου στο κανάλι της ομάδας στο You Tube (AO ΘΗΡΑΣ TV) αλλά και στο Volcano TV.
Όλες οι αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν το Σάββατο(20/2).

Αναλυτικά το πρόγραμμα :

Α Όμιλος :

17:00  Παναθηναϊκός - Άρης
18:00  Μαρκόπουλο - Ηλυσιακός
19:00  Α.Ο. Θήρας - Λαμία
Ρεπό : Αμαζόνες

Β Όμιλος :

18:00  Ολυμπιακός - Θέτιδα Βούλας
18:00  ΠΑΟΚ - Πορφύρας
18:45  AEK - Αίαντας Ευλοσμου

Ρεπό : Πανναξιακός

Πηγή: neasantorinis.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares