Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021 23:00

«Ακροβατεί» η ΕΟΠΕ: Κατάλαβε το λάθος και καλεί έκτακτη τηλεδιάσκεψη για να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα

Κανονική φαρσοκωμωδία έχει γίνει η κατάσταση με το πρωτάθλημα της Volley League γυναικών, αφού μετά την απόφαση της ΕΟΠΕ για οριστική διακοπή, η ίδια πάλι η ομοσπονδία καλεί τις ομάδες να συνεδριάσουν εκ νέου αύριο και όλα δείχνουν  ότι  τελικά θα έχουμε επανεκκίνηση.

Και όλα αυτά την ημέρα που οι ειδικοί ανακοίνωσαν ότι ξεκινάνε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα, ενώ η ΕΟΠΕ αρχικά είχε αποφασίσει να αναμένει τις αποφάσεις, τελικά βιάστηκε να δώσει οριστικό τέλος πριν καλά - καλά τις ακούσει.

Ειλικρινά, γεννούνται πολλά ερωτηματικά τον τρόπο που λαμβάνονται οι αποφάσεις από την ηγεσία του βόλεϊ που δείχνει να λειτουργεί σπασμωδικά, μη γνωρίζοντας πιο είναι το καλό του αθλήματος και ποιο όχι.

Σε κάθε περίπτωση, λύσεις για να ολοκληρωθεί ομαλά το πρωτάθλημα υπάρχουν και στην αυριανή τηλεδιάσκεψη θα πρέπει να υπάρξει οριστική συμφωνία ώστε οι ομάδες να μπουν γρήγορα στα παρκέ και να ολοκληρώσουν τους αγώνες.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

Μετά τις ανακοινώσεις της Ελληνική Κυβέρνησης για επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού λόγω της πανδημίας του covid-19, η Ε.Ο.ΠΕ. ενημερώνει, πως, την Κυριακή 21 Μαρτίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη των σωματείων της Volley League γυναικών με θέμα την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, με ημερομηνία λήξης την 17η Απριλίου 2021 όπως προβλέπεται από την ισχύουσα προκήρυξη.

Σε περίπτωση που τα σωματεία προτείνουν την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος θα ακολουθήσει στις 21:00 (21/3) διαδικτυακό έκτακτο Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ..

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares