Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 17:33

Μαρία Γενιτσαρίδη: Εύχομαι να έρθει η μέρα που το βόλεϊ στην Ελλάδα θα έχει τη θέση που του αξίζει

Η Μαρία Γενιτσαρίδη ήταν μια από τις αθλήτριες που λίγο πριν την έλευση του νέου έτους και όταν το πρωτάθλημα στην Ελλάδα είχε διακοπεί αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα της στο Suhl της Γερμανίας.

Η πρώην αθλήτρια του Α.Ο. Θήρας, που διατηρεί άψογες σχέσεις με την ομάδα της Σαντορίνης, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με τους "Λύκους" και κάνει ένα σύντομο απολογισμό όπως γράφει χαρακτηριστικά, για τα όσα έζησε στη Γερμανία σε σχέση με τα όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν στον πολύπαθο Ελληνικό αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα στα όσα ζούμε από την αρχή της σεζόν στο χώρο του Γυναικείου βόλεϊ.

Η ανάρτηση της πρώην ακραίας του Α.Ο. Θήρας :

"Ο απολογισμός μιας κωμικοτραγικής χρονιάς...

Ναι, ήμουν από τις τυχερές που κατάφεραν να φύγουν. Ήρθα σε μια χώρα στην οποία είδα την σημαντικότητα του αθλήματος που τόσα χρόνια κυνηγάω. Είδα την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται.

Κλείνει η αυλαία του γερμανικού πρωταθλήματος λοιπόν, και νιώθω υπερηφάνεια και ευχαρίστηση. Νιώθω ότι κατάφερα να σώσω τον εαυτό μου από κάθε αρνητικό συναίσθημα που θα με έκανε ίσως να μισήσω ή ακόμα και να εγκαταλείψω το άθλημα που στην ουσία είναι η ζωή μου.

Δεν μπορώ όμως να αγνοήσω το πως μπορεί να βίωσαν οι συναθλητριες και φίλες μου την κατάσταση που όλοι ξέρουμε.

Παρακολουθούσα από το προσκήνιο την κάθε συνέχιση και την κάθε αναστολή... Από εβδομάδα σε εβδομάδα... Μια φορά ψυχοφθόρο για εμένα; Δέκα για εκείνες.

Κωμικοτραγικά εγκλωβισμένες...

Εύχομαι λοιπόν να έρθει η μέρα όπου το βολλευ στην Ελλάδα να έχει την θέση που του αξίζει.. Και οι αθλήτριες να αντιμετωπίζονται με τον σεβασμό που τους αξίζει."

Πηγή: neasantorinis.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares