Σάββατο, 03 Απριλίου 2021 19:28

Δηλώσεις από Φοίνικας ONEX-Ολυμπιακός

Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης Φοίνικας ΟΝΕΧ-Ολυμπιακός οι πρωταγωνιστές των 2 ομάδων..

Ο κεντρικός του Φοίνικα Δημοσθένης Λινάρδος δήλωσε: «Σήμερα προσπαθήσαμε όσοι μπήκαμε να αλλάξουμε τη ροή του αγώνα. Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος. Το θέλανε, όπως το θέλαμε και εμείς και δεν μας βγήκε άλλη μια φορά. Μας λείπει η αυτοπεποίηθηση εδώ και κάποιο καιρό. Δουλεύουμε σκληρά, αλλά ψάχνουμε το γιατί. Θέλουμε πλέον νίκες σε όλα τα παιχνίδια. Θα κάνουμε κατάθεση ψυχής και ότι προκύψει».

Ο λίμπερο του Φοίνικα Δημήτρης Γκαράς είπε: «Περιμέναμε ότι θα ήταν ένα ματς με μεγάλη ένταση. Ίσως το αποτέλεσμα να δείχνει αρκετά εύκολο αλλά δεν ήταν. Ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά καλός σε όλους του τομείς. Στο σέρβις το περιμέναμε, είναι καλός από την αρχή της χρονιάς αλλά σήμερα έδειξε και στο μπλοκ πόσο καλά είχε οργανωθεί και κατάφερε να μας κλείσει όλους τους διαδρόμους και να έχουμε πολύ χαμηλό side out. Με αυτή τη νίκη του Ολυμπιακού μεγαλώνει και άλλο η διαφορά. Σίγουρα τίποτα δε χάθηκε, εμείς θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Να το παλέψουμε και να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία και στο τέλος οποίο και αν είναι το αποτέλεσμα να τελειώσει αυτή η δύσκολη χρόνια χαρούμενα».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: «Νομίζω σήμερα ήταν η μεγαλύτερη νίκη μέχρι την επόμενη. Είμαστε ένα βήμα πριν από τον τίτλο. Θα είναι καλό να παιχτούν και οι άλλες διοργανώσεις. Είναι καλό για το άθλημα. Αν είμαστε πιο έξυπνοι και πιο ευέλικτοι θα διεξαχθούν και οι άλλες δυο διοργανώσεις. Αποδείξαμε σήμερα πως είμαστε καλύτερη ομάδα και από την Σύρο».

Ο Γερμανός ακραίος του Ολυμπιακού Κριστιαν Φρομ δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος και περήφανος γι αυτή την ομάδα. Αξίζαμε τη νίκη. Στο πρώτο παιχνίδι που παίξαμε εδώ χάσαμε. Σήμερα τα πράγματα ήταν διαφορετικά. πήραμε δίκαια τη νίκη. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Θα ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Γνωρίζουμε πως είναι 4 πολύ δυνατές ομάδες. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού Ανδρέας Ανδρεάδης είπε: «Ανδρέας Ανδρεαδης: «Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πάρα πολύ καλά. Η ομάδα έδειξε μέταλλο, κάναμε ένα καλό παιχνίδι και καταφέραμε να κερδίσουμε 3-0 που αυτός ήταν και ο στόχος.Η ομάδα έχει τους παίκτες που μπορεί να το καταφέρει αυτό και αυτό δείξαμε μέσα στο γήπεδο. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε πολύ πλεονεκτική θέση και μένει να κάνουμε μια νίκη ακόμα στο επόμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Τρίτη. Σίγουρα δεν έχει τελειώσει κάτι αλλά έχουμε μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου. Ευελπιστώ να τελειώσουν σύντομα τα ματς ώστε να γίνει το Λιγκ Καπ και το κύπελλο Ελλάδος».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares