Κυριακή, 04 Απριλίου 2021 20:37

Ο Ολυμπιακός στο δρόμο του ΑΟ Θήρας για το κύπελλο Ελλάδας

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα από την Ε.Ο.ΠΕ. η κλήρωση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ Γυναικών.

Ο Α.Ο. Θήρας θα βρει στο δρόμο του τον Ολυμπιακό, με το παιχνίδι να είναι νοκ άουτ και να διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο της Σαντορίνης την Τετάρτη 7 Απριλίου στις 19:00 το απόγευμα.

“Τυχεροί” της διαδικασίας ο Παναθηναϊκός και ο Άρης που περνάνε χωρίς αγώνα στην ημιτελική φάση ενώ ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στην έδρα του την Λαμία.

Σύστημα διεξαγωγής :

Προημιτελική Φάση:

Από τις έξι (6) ομάδες που προκρίθηκαν, με κλήρωση θα προκριθούν, χωρίς αγώνα και μετά από κλήρωση, δύο (2) ομάδες στην Ημιτελική Φάση και οι υπόλοιπες τέσσερις (4) ομάδες θα χωριστούν σε δύο ζευγάρια με κλήρωση και θα δώσουν έναν αγώνα, με γηπεδούχο την ομάδα που θα βγει πρώτη από την κληρωτίδα. Οι νικητές των αγώνων αυτών θα προκριθούν στην επόμενη φάση (Ημιτελικά).

Ημιτελική Φάση:

Οι τέσσερις (4) ομάδες που προκρίθηκαν, θα χωριστούν με κλήρωση σε δύο ζευγάρια και θα δώσουν έναν αγώνα. Γηπεδούχος θα είναι η ομάδα που θα βγει πρώτη από την κληρωτίδα. Οι νικητές των αγώνων αυτών θα προκριθούν στην Τελική Φάση.

Τελική Φάση:

Οι δύο (2) ομάδες που προκρίθηκαν, θα δώσουν έναν αγώνα για την ανάδειξη του Κυπελλούχου Ελλάδος. Με απόφαση του Δ.Σ./Ε.Ο.ΠΕ. ο αγώνας θα οριστεί σε ουδέτερο γήπεδο και θα ανακοινωθεί στις διαγωνιζόμενες ομάδες έγκαιρα.

Πηγή: neasantorinis.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares