Παπαδόπουλος: Δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός, αλλά εμείς πρέπει να πετύχουμε τον στόχο μας

Ο  ΑΟ Θήρας προετοιμάζεται για να διεκδικήσει την πρόκριση του στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (7/4) στις 19:00.

Σε μία χρονιά «κουτσουρεμένη» για το γυναικείο βόλεϊ, η ομάδα της Σαντορίνης, έχει μείνει πιστή στον σχεδιασμό της, και να εκπληρώσει τουλάχιστον έναν από τους στόχους που έχουν τεθεί, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του κυπέλλου.

Όλοι στη Σαντορίνη γνωρίζουν ποια ομάδα έχουν να αντιμετωπίσουν, αλλά αυτό δεν τους αποτρέπει από το ονειρεύονται... άλλωστε το μότο #ΚΟΙΤΑΩΨΗΛΑ δεν υιοθετήθηκε διόλου τυχαία φέτος.

Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Παπαδόπουλος και οι παίκτριες του μετά την πρόκριση με τον Πορφύρα έχουν ανεβάσει στροφές στην προετοιμασία τους, αφού μία πρόκριση σε βάρος του Ολυμπιακού προϋποθέτει να πετύχεις το μάξιμουμ της απόδοσης σου.

Στο άκουσμα του αντιπάλου, ο Κώστας Παπαδόπουλος, έχει να απαντήσει πως είναι ένα εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεραστεί.

«Σε αυτή τη φάση του θεσμού πετύχαμε μία πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Όσες και αλλαγές να έχουν γίνει φέτος, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να είναι μία κορυφαία ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε έτσι κι αλλιώς στόχο το Κύπελλο, οπότε ετοιμαζόμαστε να περάσουμε και αυτό το εμπόδιο», είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος αναφερόμενος στην κλήρωση.

Όσο αφορά τα όσα έγιναν φέτος με το σταμάτα - ξεκίνα και την απόφαση να διεξαχθεί το κύπελλο, ο Κώστας Παπαδόπουλος παρουσιάστηκε απογοητευμένος, καθώς δεν θέλει καν να πάρει θέση:

«Καλό είναι ότι τουλάχιστον αγωνιζόμαστε στο κύπελλο. Αλλά δεν είναι νορμάλ όλο αυτό που έχει γίνει με το σταμάτα - ξεκίνα. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω γατί έχουμε αναλωθεί πάρα πολύ με αυτή τη κουβέντα».

Για πολλά προβλήματα και ευθύνες μίλησε ο κόουτς του ΑΟ Θήρας όταν του ζητήσαμε ένα γενικότερο σχόλιο για τη φετινή σεζόν: 

«Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά... δεν συγκρίνεται με την προηγούμενη, που τουλάχιστον είχε φτάσει σε ένα επίπεδο. Όλοι μας ζήσαμε μία εναλλαγή συναισθημάτων που μας επηρέασε. Οι αθλήτριες και οι διοικήσεις είχαν να αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα.  Ήταν πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό, ενώ παράλληλα καταργήθηκε κάθε έννοια οργάνωσης του προπονητικού έργου. Αφού πλέον φτάνουμε στο τέλος ας αναλάβει ο καθένας το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί». 

Όταν ο ΑΟ Θήρας λειτούργησε σε νορμάλ συνθήκες, έδειξε τις δυνατότητες του ήταν συνοπτικά η απάντηση του ''Μακεδόνα'' προπονητή απατώντας στην ερώτηση για την φετινή εικόνα της ομάδα του:

«Νομίζω ότι η πορεία της ομάδας δεν μπορεί να κριθεί με νορμάλ όρους. Στο μόνο κομμάτι που είχαμε κανονικότητα ήταν όταν πραγματοποιήσαμε την προετοιμασία μας και έπειτα είχαμε πάρα πολύ καλή αγωνιστική εικόνα. Μετά έγιναν πολλά. Με το σταμάτα - ξεκίνα καμία ομάδα δεν μπορεί να αποκτήσει ρυθμό. Όλοι προσπαθούμε να προσαρμοστούμε σε αυτή την κατάσταση».

Αναφορικά με το δικό του μέλλον στην ομάδα, ο Κώστας Παπαδόπουλος, είπε:

«Η συμφωνία μας με τους ανθρώπους του ΑΟ Θήρας είναι για δύο χρόνια. Αυτή τη στιγμή δεν μας απασχολεί αυτό, αφού το μόνο που θέλουμε είναι να ολοκληρωθεί η χρονιά και να πετύχουμε όσους στόχους μας έχουν απομείνει».

PAPADOPOULOS ORTHIA

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares