Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021 18:59

Έτοιμος για τη «μάχη» κόντρα στον Παναθηναϊκό με φόντο τον τελικό ο ΑΟ Θήρας

Ο Α.Ο. Θήρας μετά τη νίκη του επί του Ολυμπιακού με 3-1 σετ, πανηγύρισε την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Η ομάδα της Σαντορίνης θέλει να φτάσει στον τελικό και να διεκδικήσει το τρόπαιο, κάτι που έχει κάνει μια φορά στην ιστορία της, το 2019 στις Σέρρες.

Για να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Παναθηναϊκού, που μόνο εύκολο δεν είναι.

Ο πέντε φορές κυπελλούχος Παναθηναϊκός, ήταν μαζί με τον Άρη οι τυχεροί της κλήρωσης στην προηγούμενη φάση, καθώς πέρασαν χωρίς αγώνα στους “4”, με την ομάδα των Αθηνών να έχει τώρα και το πλεονέκτημα της έδρας στο νοκ άουτ παιχνίδι με αντίπαλο τη Θήρα.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί δύο φορές μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν. Τη μια στα “Νομίκεια”, όπου οι “πράσινες” κατέκτησαν το κύπελλο μετά από τη νίκη τους 3-0 σετ στον τελικό και τη δεύτερη στις 31 Οκτωβρίου, όταν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, ο Α.Ο.Θ. επικράτησε στο κλειστό του Αγίου Θωμά με 3-1 σετ.

Μετά από αυτό το παιχνίδι το πρωτάθλημα διεκόπη για πρώτη φορά και στη συνέχεια είχαμε αρκετές αλλαγές στα ρόστερ των δύο ομάδων. Ο Παναθηναϊκός άλλαξε και πρόσωπα στον πάγκο του, με τον Απόστολο Οικονόμου που έχει περάσει με επιτυχία και από τη Σαντορίνη, να αντικαθιστά τον Γιώργο Δερμάτη.

H αποστολή του Α.Ο.Θ. βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσα και το απόγευμα της Παρασκευής θα πραγματοποιήσει στο Μαρούσι την τελευταία προπόνηση πριν το ματς.

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Α.Ο. Θήρας θα ξεκινήσει στις 18:00 του Σαββάτου (10/4) και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου από το κανάλι του ΠAO στο You Tube (Panathinaikos A.C.).

Tην ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί και ο άλλος ημιτελικός στην Μίκρα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη.

Πηγή: neasantorinis.gr 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares