Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 21:54

Πατηνιώτης: Στη Σαντορίνη δεν είμαστε πρωταθλητές μόνο στον τουρισμό, αλλά και στον αθλητισμό

Ο άθλος της Σαντορίνης με την πρόκριση του ΑΟ Θήρας στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας παίρνει μεγαλύτερη αξία γιατί αυτή έρχεται μέσα σε μία δύσκολη χρονιά γεμάτη εμπόδια και αρνητικές εκπλήξεις που έχουν ταλαιπωρήσει τον αθλητικό κόσμο.

Οι άνθρωποι της ομάδας επέμειναν, οι αθλήτριες και το τεχνικό επιτελείο αγωνίστηκαν και το αποτέλεσμα πλέον είναι απτό. Ο ΑΟ Θήρας είναι στον τελικό και θα διεκδικήσει να φέρει στη Σαντορίνη και της Κυκλάδες έναν τίτλο.

Έναν τίτλο που θα έχει ιδιαίτερη αξία, καθώς ήδη ο ΑΟ Θήρας έχει αποκλείσει τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και πλέον του μένει ακόμα ένα τεράστιο όνομα... αυτό του ΠΑΟΚ.

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Πατηνιώτης, έχει κάθε λόγο να χαίρεται, βλέποντας τους κόπους να δικαιώνονται: 

«Παίξαμε βόλεϊ υψηλού επιπέδου και οι δύο ομάδες . Και οι δύο ομάδες κάνανε εκπληκτική εμφάνιση στο τέλος όμως εμείς καταφέραμε για ακόμη μία φορά να προκριθούμε στον τελικό», είπε με έμφαση ο Σαντορινιός παράγοντας και συμπλήρωσε:

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι που κρατάνε ψηλά το βόλεϊ στις Κυκλάδες. Στη Σαντορίνη έχουμε αποδείξει ότι δεν είμαστε μόνο πρωταθλητές στον τουρισμό και την επιχειρηματικότητα, αλλά και στον αθλητισμό, όπου καλλιεργούμε την ευγενή άμιλλά στα παιδιά, προάγουμε τα αθλητικά ιδεώδη και διεκδικούμε μεγάλους τίτλους». 

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares