Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 22:21

Παπαδόπουλος: Εξαρχής το κύπελλο ήταν ένας από τους στόχους μας

Ο προπονητής του Α.Ο. Θήρας, Κώστας Παπαδόπουλος, εμφανέστατα ικανοποιημένος αλλά και προσγειωμένος, δήλωσε μετά τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού και την πρόκριση στον τελικό :

«Έχουν παιχτεί λίγα παιχνίδια φέτος, όμως πιστεύω πως αυτό ήταν το καλύτερο από όλες τις απόψεις. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη δεύτερη συνεχόμενη πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου και όπως είχα ξαναπεί, η διοργάνωση αυτή εξαρχής ήταν ένας από τους στόχους μας. Το οξυγόνο μας είναι οι αγώνες και ευτυχώς έχουμε να παίξουμε άλλο ένα. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα και δεν τον έχουμε αντιμετωπίσει φέτος. Έχουμε λίγο χρόνο για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για άλλο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Από την άλλη, ο Απόστολος Οικονόμου, παρά την απογοήτευση του από τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού όπως αυτός ήρθε, δήλωσε :

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που πρόσφεραν ένα πλούσιο θέαμα αν και δεν ήταν καλά ποιοτικά. Πολλές φάσεις κρίθηκαν μετά από μεγάλη χρονική διάρκεια και φανταστείτε ότι δεν είχαν και φουλ αγωνιστικό ρυθμό. Συγχαρητήρια στον ΑΟ Θήρας που έδειξε σταθερό χαρακτήρα στο μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς. Εμείς από τον Γενάρη και μετά προσπαθήσαμε να βελτιωθούμε και να φτάσουμε στα όρια μας. Σήμερα αν εξαιρέσουμε τα κολλήματα που είχαμε κυρίως  στο τάι μπρέικ αλλά και στο τέταρτο σετ. Νομίζω ότι προσπαθήσαμε να παίξουμε στα όρια μας. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας είναι κρίμα έτσι όπως χάσαμε αλλά από κει και πέρα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στις παίκτριες μας αλλά και τις παίκτριες του ΑΟ Θήρας.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares