Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 17:01

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τον Φοίνικα

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Φοίνικας Σύρου

 

Η ομάδα μας βρίσκεται στη Βέροια, συνοδεία του Προέδρου κ. Χ. Καφτηράνη για τη συμμετοχή της στο final four της διοργάνωσης της Volley League, “League Cup Νίκος Σαμαράς 20-21”.

Ο θεσμός καθιερώθηκε το 2011 προς τιμήν του Έλληνα μεγάλου πετοσφαιριστή Νίκου Σαμαρά. Ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ είναι η ομάδα που κατέκτησε το πρώτο κύπελλο το 2011-2012. Δέκα χρόνια μετά και με έξι συμμετοχές στο final four του θεσμού, ευελπιστούμε και θα προσπαθήσουμε όλοι να αναβιώσουμε και να ζήσουμε στιγμές ανάλογες της πρώτης διοργάνωσης.

Είναι κάτι που θέλουμε να πετύχουμε για τον σύλλογο και για τον κόσμο της ομάδας μας, που και σε αυτή τη δύσκολη χρονιά προσπάθησε με κάθε τρόπο να μας δείξει την αγάπη του και τη συμπαράστασή του. Εκ μέρους του Προέδρου κ. Χρήστου Καφτηράνη, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες στους κ.κ. Π. Ξενοκώστα Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο ONEX Syros shipyards, Β. Σαββίδη- Διευθυντή Ναυπηγείου Σύρου, Η. Ορφανίδη -Διευθύνων Σύμβουλο Aegean Slops, Κ. Νικολούζο- Αντιπρόεδρο της ΕΣΑΠ και μέλος του ΤΑΑ ΑΟ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ καθώς επίσης και τις οικογένειες όλων των αθλητών μας, κάποιες από τις οποίες θα παρευρεθούν στο γήπεδο, ώστε όλοι μαζί να συμπαρασταθούμε στην προσπάθεια της ομάδας μας.

Ευχαριστούμε και τον Διευθύνων Σύμβουλο της City Insurance κ. Ν. Μπουργαζά για τη διαχρονική υποστήριξη, που λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπορεί να είναι μαζί μας. Είναι μεγάλη τιμή για μας να είναι μαζί μας οι μεγάλοι χορηγοί της ομάδας μας, στυλοβάτες της ύπαρξης μας. Η προσφορά τους εκτός από οικονομική είναι και ηθική… αξία ανεκτίμητη. Πέραν από τους μεγάλους χορηγούς, εκφράζουμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους της ομάδας, με την ελπίδα να καταφέρουμε να ανταποδώσουμε με χαρές και ιστορικές στιγμές.

Το Δ.Σ του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares