Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 15:30

Το ευχαριστώ του ''τροπαιούχου'' Φοίνικα Σύρου

Ο Πρόεδρος του ΤΑΑ, το Διοικητικό Συμβούλιο, το τεχνικό επιτελείο, οι αθλητές και όλοι οι συντελεστές του Α.Ο Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ, εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες σε όλους τους φίλους για τη θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν στην ομάδα μας.

Ευχαριστούμε πολύ τη Blue Star Ferries και ιδιαίτερα το πλήρωμα του Blue Star Paros που συνέβαλε με τα δικά του μέσα στην πανηγυρική άφιξη και έγινε αισθητή, σε όλη την Ερμούπολη !!!

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φορείς και τα Αθλητικά Σωματεία για τις συγχαρητήριες επιστολές τους. Ευχαριστούμε τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Ν. Λειβαδάρα τόσο για την παρουσία του στο λιμάνι κατά την άφιξή μας, όσο και για την τιμητική ενέργεια να φωταγωγηθεί το ιστορικό Δημαρχείο στα χρώματα της ομάδας μας!!!

Εικόνα που μέσω του διαδικτύου και των ΜΜΕ ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε όλους, πολύ, που συμπαρασταθήκατε στον αγώνα μας αυτή τη δύσκολη σεζόν και που εισπράξαμε τη χαρά σας και την αναγνώριση των κόπων μας. Ένα νησί μια ομάδα !!! Και όπως είχαμε πει στην αρχή της χρονιάς, πατάμε σταθερά κοιτάμε ψηλά !!!

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares