Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 20:13

ΑΟ Θήρας: Χωρίς τον ΔΑΠΠΟΣ δεν θα φτάναμε τόσο ψηλά, τον ευχαριστούμε

Με αφορμή το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ο ΑΟ Θήρας εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία ευχαριστεί τον ΔΑΠΠΟΣ για την άψογη συνεργασία που είχαν.

Είναι γνωστό σε όλους ότι ο πρόεδρος και το προσωπικό του ΔΑΠΠΟΣ έχουν κερδίσει την εκτίμηση όλων, καθώς κάθε αθλητική εκδήλωση που γίνεται στο κλειστό της Σαντορίνης είναι άψογα οργανωμένη και πάντα το στάδιο είναι στην εντέλεια.

Η ανακοίνωση:

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Με την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου, η οικογένεια του Α.Ο. Θήρας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Δημοτικό Αθλητικό Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) και συγκεκριμένα τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Βασίλη Αλαφούζο και το προσωπικό του Οργανισμού, για την πολύτιμη υποστήριξη και συνεργασία τους, χωρίς τις οποίες η ομάδα μας δεν θα έφθανε τόσο ψηλά.

Αγαπητέ πρόεδρε, μέλη του Δ.Σ. και εργαζόμενοι στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. σας ευχαριστούμε θερμά και εγκάρδια για όλα όσα κάνατε όλοι μαζί και καθένας ξεχωριστά για την ομάδα μας και ευχόμαστε σύντομα να συναντηθούμε στις κερκίδες του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. για να απολαύσουμε την αγαπημένη μας ομάδα.

Για τον Α.Ο. Θήρας

Το Δ.Σ.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares