Σάββατο, 01 Μαΐου 2021 13:26

Στα σκαριά σημαντικές κινήσεις από τον ''βολεϊκό'' ΑΜΣ Φιλωτίου

Την επόμενη μέρα του τμήματος βόλεϊ προετοιμάζουν στον ΑΜΣ Φιλωτίου, αφού σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου τις επόμενες ημέρες αναμένεται η παρουσίαση του νέου προπονητή και του τεχνικού επιτελείου, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες έρχονται σημαντικές κινήσεις από την διοίκηση.

Οι ανακοινώσεις αναμένονται στα μέσα Μαΐου, ενώ δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις και οι καινοτομίες, αφού ο ΑΜΣ Φιλωτίου, έχει ήδη δρομολογήσει την δημιουργία τμήματος Beach Volley για πρώτη φορά στις Κυκλάδες, όπου θα διεξάγονται κανονικά προπονήσεις.

Η συνεχής ανοδική πορεία σε όλα τα τμήματα βόλεϊ του συλλόγου τα τελευταία χρόνια, έχει «εκπαιδεύσει» μία γενιά παραγόντων που έχουν όραμα και πλάνο για την επόμενη ημέρα του συλλόγου, ενώ υπάρχει αντίκρισμα και από την τοπική κοινωνία που εκτιμά την συνέπεια και την συστηματική δουλειά που γίνεται.

Η ανακοίνωση του ΑΜΣ Φιλωτίου:

Ο ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ ο "Ζευς" ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας βόλεϊ, άνθρωπο που τον χαρακτηρίζει η εργατικότητα, η πειθαρχεία αλλά και η σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο!!!

Ο έμπειρος και ικανός τεχνικός θα αναλάβει καθε προετοιμασία και αποτελεί για εμάς ευτυχή συγκυρία που θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας μας.

Ευχόμαστε ολόψυχα δύναμη και υπομονή για το νέο δυναμικό ξεκίνημα με στόχο την υλοποίηση των υψηλών προσδοκιών που έχουμε θέσει.

Η παρουσίαση του προπονητή θα πραγματοποιηθεί άμεσα!!!

Ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο για την ασφαλή άθληση των αθλητριών μας 15 Μαϊου ξεκινάει ξανά το όμορφο ταξίδι μας. Υπομονή λίγο έμεινε, έρχεται ένα συναρπαστικό καλοκαίρι με πολύ βόλεϊ, beach volley και πολλές εκπλήξεις!

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares