Τετάρτη, 05 Μαΐου 2021 20:38

Τριπλό “μπαμ” με Γκροθούες, Κωνσταντίνου και Στεπανένκο ο Παναθηναϊκός

Σε κινήσεις από το… πάνω ράφι προχωράει το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού που ετοιμάζεται να κάνει πρωταθλητισμό, αλλά διάκριση και στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Grothues

Το “τριφύλλι” προχωρά σε σημαντικές κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ του και ήδη κατά τη διάρκεια της Τετάρτης του Πάσχα κατάφερε να κάνει τρία “μπαμ”. Το πρώτο εξ αυτών είναι η απόκτηση της Μάρετ Γκροθούες. Πρόκειται για την αρχηγό της εθνικής Ολλανδίας, η οποία είναι 32 ετών και αγωνίζεται ως ακραία με συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες και 3 παγκόσμια κύπελλα και συνολικά 346 συμμετοχές.. Στη διάρκεια της καριέρας της έχει αγωνιστεί σε όλα τα μεγάλα πρωτάθλημα και την τελευταία διετία ήταν στην Τουρκία και την Αϊντίν.

konstantinou

Η δεύτερη κίνηση είναι η επιστροφή της Μανωλίνας Κωνσταντίνου. Η 28χρονη Κύπρια επιστρέφει στις “πράσινες” μετά από περίπου 10 χρόνια και ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός… κλείνει την τριάδα στη θέση των ακραίων. Ο Παναθηναϊκός ήταν ο πρώτος εν Ελλάδι σταθμός της Κωνσταντίνου. Στη συνέχεια από το 2012 έως το 2016 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού και στη συνέχεια φόρεσε για δύο χρόνια τη φανέλα του Ηρακλή. Έκανε ένα πέρασμα από την Ηλιούπολη ενώ από το 2018 μέχρι και σήμερα αγωνίστηκε με την φανέλα της Θέτιδος Βούλας. Στην καριέρα της έχει πανηγυρίσει 4 κύπελλα Ελλάδος με τον Ολυμπιακό, 1 Κύπελλο Κύπρο και 1 Σούπερ Καπ με την φανέλα της ΑΕ Λεμεσού.
Stepanko
Τρίτη κίνηση για το “τριφύλλι” η Μαργαρίτα Στεπανένκο. Η Στεπανένκο είναι 28 χρονών, έχει ύψος 1.86 και μετά την Τέλεκομ Μπακού (2013-17) αγωνίστηκε στην τουρκική Μπεσίκτας, στις πολωνικές Πίλα, Ράντομ και πέρυσι στη Μινσκ Λευκορωσίας. Tην παίκτρια είχε πάρει δανεική ο Ολυμπιακός το 2014, άλλαξε όμως διαβατήριο και από ουκρανή έγινε αζέρα με την προϋπόθεση να μείνει για 2 χρόνια στο Αζερμπαίτζάν. Κι έτσι χάλασε η μεταγραφή.
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες από την πρωτεύουσα ο Παναθηναϊκός είχε κάνει πρόταση και στη γαλλίδα Ζιλιέτ Φιντόν, αλλά από τη στιγμή που έχει τις Χαντάβα, Κωνσταντίνου και θα κρατήσει κεντρική την κουβανή Σάντσες για κεντρική κλείνει την τριπλέτα των ξένων. Αν μάλιστα απαντήσει θετικά και η Αθηνά Παπαφωτίου, η οποία έχει μεγάλη πρόταση και από το ΑΟ Θήρας τότε γίνεται ένα εκ των φαβορί για το πρωτάθλημα.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares