Σάββατο, 08 Μαΐου 2021 15:53

Η 17χρονη Μάρθα Ανθούλη για το ντεμπούτο στην Εθνική κατά της Νορβηγίας [vid]

Το επίσημο ντεμπούτο της με την φανέλα της Εθνικής γυναικών έκανε στα 17 της χρόνια η Μάρθα Ανθούλη.

Ήταν στο φινάλε του τρίτου σετ στην πρεμιέρα απέναντι στην Νορβηγία όταν ο ομοσπονδιακός προπονητής Γκιγιέρμο Ναράνχο έκανε νόημα στην δίμετρη διαγώνια να περάσει στην αναμέτρηση στη θέση της Ανθής Βασιλαντωνάκη, με τους λιγοστούς φιλάθλους που ήταν στο Ε.Α.Κ. Νεάπολης Λάρισας να σηκώνονται για να αποθεώσουν την νεαρή αθλήτρια.

«Η αλήθεια είναι ότι μόλις έμαθα ότι θα είμαι στην προετοιμασία της Εθνικής γυναικών είχα σοκαριστεί. Δεν το περίμενα καθόλου, λόγω της ηλικίας μου. Και ακόμα περισσότερο τώρα που είμαι μέλος της 14αδας που διεκδικεί την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό. Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω φτάσει μέχρι εδώ. Η πρώτη μου επίσημη εμφάνιση δεν ήταν η καλύτερη αλλά δεν πειράζει. Όλα αυτά είναι μαθήματα για εμένα για το μέλλον» ήταν το σχόλιο της Μάρθας Ανθούλη και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πόσο γρήγορα εξελίχθηκαν για την ίδια τα πράγματα στο βόλεϊ.

«Όταν ξεκίνησα το βόλεϊ δεν το είχα πάρει τόσο στα σοβαρά. Σίγουρα δεν περίμενα ότι στα 17 μου θα είμαι στην Εθνική γυναικών. Είμαι πολύ χαρούμενη όμως που έχω καταφέρει να είμαι μέλος της Ελληνικής αποστολής και συνεχίζουμε δυναμικά μαζί με τις συμπαίκτριές μου».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares