Σάββατο, 08 Μαΐου 2021 23:05

Τον θηριώδη Στάλεκαρ βάζει στην φαρέτρα του ο Παναθηναϊκός

Ένα… θηρίο ύψους 2μ.14εκ. βάζει στη “μηχανή” του ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με πληροφορίες του “SDNA”, οι “πράσινοι” βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του 25χρονου κεντρικού της εθνικής Σλοβενίας, του Σάσο Στάλεκαρ, ο οποίος έρχεται στο “τριφύλλι” για να κάνει τη διαφορά και να δημιουργήσει μαζί με τον Ρανγκέλ  (2.08) ένα απροσπέλαστος τείχος.

Μια δύαδα που... θα τρομάζει κάθε αντίπαλη άμυνα και παράλληλα δεν θα επιτρέπει στους αντίπαλους να περάσουν με ευκολία την μπάλα στην πλευρά του Παναθηναϊκού.

Ο συγκεκριμένος βολεϊμπολίστας είναι διεθνής με την εθνική Σλοβενίας και μάλιστα το 2019 κατέκτησε και το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ την ίδια χρονιά κατέκτησε με την εθνική του και το χρυσό στο Challenger Cup. Την καριέρα του στο βόλεϊ την ξεκίνησε το 2015 αγωνιζόμενος με τη φανέλα της σλοβένικης ομάδας Κάλτσιτ Κάμνικ. Το 2019 πήρε μεταγραφή για την γερμανική Χάιπο Τίρολ, όπου έπαιξε για ένα χρόνο. 

Στη συνέχεια επέστρεψε στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του, όπου αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι. Παρότι είναι μόλις 25 ετών έχει καταφέρει να κατακτήσει τρία κύπελλα Σλοβενίας (2016, 2017, 21),  ενώ το 2019 αναδείχθηκε και καλύτερος κεντρικός της διοργάνωσης.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Ο ΜΑΡΚΟΥ

Την ανανέωση του συμβολαίου του νεαρού διαγώνιου Άγγελου Μάρκου για τρία χρόνια ανακοίνωσε ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον διαγώνιο Άγγελο Μάρκου για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ για την επόμενη τριετία.

Στο Σύλλογο θα παραμείνει ο 18χρονος βολεϊμπολίστας από τη Σάμο (1.94μ.) που έχει δείξει θετικά στοιχεία σε όσους αγώνες έχει πάρει χρόνο συμμετοχής».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares