Σάββατο, 15 Μαΐου 2021 23:58

ΑΟ Θήρας: Συζητήσεις για καλοκαιρινά τμήματα στην ακαδημία

Οι εργασίες συντήρησης στο ΔΑΠΠΟΣ δεν επιτρέπουν την άμεση επανεκκίνηση των προπονήσεων στην ακαδημία βόλεί του ΑΟ Θήρας, όμως σύμφωνα με την ακόλουθη ανακοίνωση το σωματείο της Σαντορίνης εξετάζει το ενδεχόμενο να συγκροτηθούν καλοκαιρινά τμήματα.

Αναλυτικά:

Ο Α.Ο. Θήρας ανακοινώνει στις αθλήτριες μέλη του και στις οικογένειές τους, με αφορμή την άρση των υγειονομικών μέτρων και τη δυνατότητα που δόθηκε μετά από πολλούς μήνες να πραγματοποιούνται ομαδικά αθλήματα σε κλειστούς χώρους, ότι οι προπονήσεις των τμημάτων των Ακαδημιών της ομάδας μας δεν θα συνεχιστούν λόγω της συνέχισης εργασιών ανακαίνισης που πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού μας, ώστε σύντομα να το υποδεχθούμε όλοι συντηρημένο και εξοπλισμένο καλύτερα.

Ο Α.Ο. Θήρας ενημερώνει επίσης ότι δεδομένης της πολύ περιορισμένης φετινής περιόδου στην οποία πραγματοποιήθηκαν προπονήσεις των ακαδημιών, πραγματοποιούνται συζητήσεις ώστε να εξεταστούν η δυνατότητα αλλά και το ενδιαφέρον για την πραγματοποίηση καλοκαιρινών τμημάτων προπονήσεων.

Αγαπητοί φίλοι, σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και την κατανόησή σας, κι ελπίζουμε να τα συναντηθούμε και πάλι από κοντά στους αθλητικούς χώρους σύντομα!

Για τον Α.Ο. Θήρας
Το Δ.Σ.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares