Κυριακή, 23 Μαΐου 2021 13:51

Φοίνικας Σύρου: Παίρνει τον Βραζιλιάνο Ντέϊβιντ Κόστα, κινείται και για Τσίμερμαν

Ο Φοίνικας Σύρου ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν και ενισχύεται σημαντικά, αποκτώντας τον Βραζιλιάνο κεντρικό Ντείβιντ Κόστα, ενώ κινείται και για τον Τσίμερμαν.

Οι Συριανοί, μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, έχουν βάλει μπρος τις διαδικασίες ώστε να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ τους για να μπορέσουν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του συναδέλφου από το «ΦΩΣ», Στέφανου Λεμονίδη, ο Φοίνικας αντικαθιστά τον Καναδό Μπράουν (ο οποίος αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ) με τον Βραζιλιάνο κεντρικό Ντείβιντ Κόστα, ο οποίος αγωνιζόταν στη Βίμπο.

Ο Κόστα είναι γεννημένος στις 26 Απρίλου 1988, έχει ύψος 2.06, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις βραζιλιάνικες Μπλουμενάο, Μίνας, Μαρίνια και σε πολλά τουρνουά αναδείχθηκε κορυφαίος μπλοκέρ.

Παράλληλα, η συριανή ομάδα κινείται για την απόκτηση του Γερμανού διεθνή πασαδόρου, Γιάν Τσίμερμαν, ο οποίος αποχωρεί από την Περούτζια.

Τέλος, σήμερα (23/5), ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του 35χρονου πασαδόρου, Δημήτρη Γκάρα, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Φοίνικα Σύρου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares