Σάββατο, 05 Ιουνίου 2021 22:15

Στις προπονήσεις της Εθνικής παγκορασίδων η Αριστέα Ξυφανταράκη του ΑΟ Θήρας

Χαρά και ενθουσιασμό προκάλεσε τον Οκτώβριο σε όλους τους ανθρώπους του Α.Ο. Θήρας, η ανακοίνωση της Ε.Ο.ΠΕ. που ανέφερε τα ονόματα των αθλητριών που συμπεριελήφθησαν στη διαδικασία της τελικής επιλογής για την Εθνική Ομάδα Παγκορασίδων της χώρας μας.

Μέσα στη λίστα βρίσκεται η Αριστέα Ξυφανταράκη, που ήταν μια από αυτές που ξεχώρισε στις Κυκλάδες ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Γκούντας και οι συνεργάτες του.

H ώρα για…δράση έφτασε, καθώς η ομάδα της Σαντορίνης ενημερώθηκε πως η αθλήτρια της θα συμμετάσχει σε εβδομαδιαίες προπονήσεις, με σκοπό να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ της Εθνικής μας ομάδας. 

Στον Α.Ο. Θήρας, εκτός από υπερηφάνεια, έντονο είναι και το αίσθημα της δικαίωσης, αφού έχει δοθεί ιδιαίτερο βάρος στο κομμάτι των ακαδημιών.

Οι άνθρωποι της ομάδας που διαφημίζει το νησί μας στην Ελλάδα και την Ευρώπη με τις επιτυχίες της στο γυναικείο τμήμα, συνεχώς τονίζουν για τα νέα παιδιά και τα πρότυπα που πρέπει να έχουν.

Η Νίκη Μουντάκη με την Άρτεμις Σκορδίλη και τη Μαρίλια Κυλικά, εργάζονται καθημερινά τα τελευταία χρόνια, ώστε να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους και εκτός από ικανές αθλήτριες, να δημιουργήσουν παιδιά που θα διαθέτουν αθλητικό ήθος, όπως και οι ίδιες είχαν όταν ήταν εντός των αγωνιστικών χώρων.

Η δουλειά που γίνεται είναι εξαιρετική και παρά τις γνωστές δυσκολίες που υπάρχουν λόγω της νησιώτικότητας, η προσπάθεια συνεχίζεται ώστε να χτιστεί το αύριο της ομάδας. 

Εμείς να ευχηθούμε στην μικρή Αριστέα καλή επιτυχία και ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα να συνεχίσει να κυνηγάει τα όνειρα της!

Πηγή: neasantorinis.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares