Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 18:58

Με ευρωπαϊκές παρουσίες τα φετινά Νομίκεια για τα 10 χρόνια του ΑΟ Θήρας [vid]

Αναμφισβήτητα τα ''Νομίκεια'' που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ΑΟ Θήρας αποτελούν το μεγαλύτερο τουρνουά φιλικών αγώνων πριν την έναρξη των επισήμων υποχρεώσεων των ομάδων που συμμετάσχουν.

Χρόνο με τον χρόνο το επίπεδο της διοργάνωσης ανεβαίνει, αφού οι συμμετοχές και οι αγώνες που διεξάγονται είναι υψηλού επιπέδου.

Φέτος, ο ΑΟ Θήρας σκοπεύει να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον πήχη της διοργάνωσης, αφού όπως αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Ανδρέας Πατηνιώτης στην εκπομπή του Volcano TV αναμένεται να υπάρξουν μία ή δύο Ευρωπαϊκές ομάδες που θα λάβουν μέρος για πρώτη φορά.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Σαντορινιός παράγοντας, η μία ομάδα θα είναι σίγουρα από την Ιταλία και η άλλη από άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Την τετράδα θα συμπληρώσει σύμφωνα με πληροφορίες του S.C. μία κορυφαία ομάδα της Ελλάδας.

Μιλώντας στην εκπομπή ''Τα νέα της Σαντορινής και των Κυκλάδων'' και στους Παναγιώτη Μυτιληναίο και Αντώνη Κοραή, ο κ. Πατηνιώτης ενημέρωσε για τα τελευταία νέα της ομάδας του ΑΟ Θήρας, τις εκλογές, τα εισιτήρια διαρκείας, αλλά και τα 10 χρόνια που συμπληρώνει ο σύλλογος.

Δείτε τη συνέντευξη:

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares