Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2021 02:14

Σε κυκλοφορία η “Κάρτα Φιλάθλου” του Πανναξιακού ΑΟΝ

Ενημερώνουμε τους φίλους του Πανναξιακού αλλά και όλους τους φίλους του αθλητισμού στο νησί μας ότι από σήμερα 17 Αυγούστου 2021 θα ξεκινήσει η διάθεση της “Κάρτας Φιλάθλου” για την νέα σεζόν 2021 – 2022.

Αποκτώντας την “Κάρτα Φιλάθλου” στηρίζετε την προσπάθεια της ομάδας και δείχνετε την συμπαράσταση σας στην διοίκηση του συλλόγου ώστε να ανταπεξέλθει στην τεράστια προσπάθεια που γίνεται ο Πανναξιακός μας να παραμείνει ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ!

Με την “Κάρτα Φιλάθλου” αποκτάτε το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου* σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας.

Ελάτε να απολαύσουμε ΜΑΖΙ τους αγώνες της ομάδας μας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο να να στηρίξουμε την ομάδα του νησιού μας.

Η “Κάρτα φιλάθλου” θα διατίθεται από τα μέλη του Δ.Σ. και εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους του σωματείου.

  • Σύμφωνα πάντα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν από την διοργανώτρια αρχή και τις κυβερνητικές αποφάσεις η είσοδος στα κλειστά γυμναστήρια θα επιτρέπεται ΜΟΝΟ σε όσους έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά της covid-19 ή έχουν τα απαραίτητα έγγραφα εμβολιασμού ή νόσησης.


Ελάτε να ζήσουμε και την αγωνιστική περίοδο 2021-22, μεγάλες στιγμές με την ομάδα μας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares