Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 23:24

Ο Δημήτρης Τσαπακίδης – Βεργής βοηθός του Γαϊτανάκη στον Πανναξιακό ΑΟΝ

O Δημήτρης Τσαπακίδη – Βεργής θα πλαισιώσει το τεχνικό επιτελείο του Πανναξιακός ΑΟΝ από τη θέση του Βοηθού προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, στο πλάι του Λεωνίδα Γαϊτανάκη.

Η ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας με τον Δημήτρη Τσαπακίδη – Βεργή  ως  βοηθός προπονητή / στατιστικολόγος της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του σωματείου μας.

Ο 35χρονος σήμερα Δημήτριος Τσαπακίδης – Βεργής, από τον Βύρωνα, ξεκίνησε στα 17 του το άθλημα ενώ από τα 19 του άρχισε να ασχολείται με την προπονητική σαν βοηθός και μετέπειτα σαν πρώτος προπονητής τμημάτων υποδομής κοριτσιών και Γυναικών.

Είναι υποψήφιος για την Σχολή Προπονητών Β’ Κατηγορίας της Γ.Γ. Αθλητισμού και παράλληλα ολοκληρώνει τις σπουδές του στο Sports Management εντός του έτους.

Οι ομάδες που πέρασε προπονητικά, ΑΟ Νέοι Βύρωνος, Παναθηναϊκός Κορίνθου, ΓΑΣ Χολαργού, Απόλλων Παπάγου – Χολαργού, ΑΕ Αγίων Αναργύρων και Άτλας Δάφνης – Υμηττού.

Τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Ο Δημήτρης Τσαπακίδης – Βεργής στις πρώτες του δηλώσεις στο paon.gr σημείωσε:

“Είναι μεγάλη χαρά να βρίσκεσαι στον Πανναξιακό, σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδος τα τελευταία έτη.

Φέτος ακολουθώντας το moto της ομάδας, “ΦΤΑΣΕ ΌΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ”, κάνω το μεγάλο βήμα στην προπονητική μου καριέρα.

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τον προπονητή κ. Γαϊτανάκη Λεωνίδα και την Διοίκηση του συλλόγου οι οποίοι με επέλεξαν για την θέση αυτή.

Εύχομαι σε όλους μας υγεία, να επιστρέψουμε σε γήπεδα με φιλάθλους και στο τέλος της χρονιάς να έχουμε πετύχει τους στους στόχους μας”.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares