Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 00:40

Ανοίγει τα φτερά της στην Ροδίων Άθλησις η Ευαγγελία Παχή, το συγκινητικό αντίο του ΑΣΕ Νεωρίου

Στην Ροδίων Άθηρις θα συνεχίσει την καριέρα της η Συριανή αθλήτρια Ευαγγελία Παχή, που έχει αναδειχθεί μέσα από την ακαδημία και τα αγωνιστικά τμήματα του ΑΣΕ Νεωρίου κερδίζοντας πολλές διακρίσεις.

Ο ΑΣΕ Νεωρίου την αποχαιρέτησε με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ευαγγελία Παχή… τεράστιο κεφάλαιο για την ομάδα μας, για το γυναικείο βόλεϊ της Σύρου και των Κυκλάδων γενικότερα… Μας χάρισες αρκετές στιγμές εκπληκτικού παιχνιδιού, γέλιου, ήθους, αφοσίωσης… Μεγάλο ταλέντο που δούλευες σαν εργάτρια, αθόρυβα, αλλά έπαιζες σαν βασίλισσα με μεγάλο εύρος τεχνικής. Ποτέ δεν έκανες καμία συμπαίκτρια σου να νιώσει άβολα και πάντα ήσουν η ψυχή της ομάδας, σε κάθε αποστολή…

Σε τιμήσαμε για την συμπεριφορά, την προσφορά και την παρουσία σου στην ομάδα μας και εσύ μας το επέστρεψες με ένα (ακόμη) πρωτάθλημα Νεανίδων. Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις άλλες νοοτροπίες, να εξελιχθείς και άλλο και ευχόμαστε να επιστρέψεις για να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία του Συριανού βόλεϊ μαζί! Ευαγγελία μας, γλυκιά μας Λιλίκα, ή αλλιώς Δράκε μας (όπως σε φωνάζουν και σε ξέρουν και οι μικρότερες αθλήτριες)

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ στην νέα σου ομάδα! Η Ροδίων Άθλησις έχει εξαιρετική διοίκηση, προπονητή και οικογενειακό περιβάλλον! Εις το Επανιδείν!

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares