Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 15:10

ΑΟ Θήρας: Το ευχαριστώ στους χορηγούς των τριών εμφανίσεων

Στα 8α «Νομίκεια 2021» είχαμε τα «αποκαλυπτήρια» της φετινής ομάδας του Α.Ο. Θήρας, καθώς στο τουρνουά - θεσμό, στη μνήμη των ευεργετών του νησιού, Ευάγγελου και Λούλας Νομικού, η ομάδα μας αγωνίστηκε στο κλειστό του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο της σε πλήρη σύνθεση.

Παράλληλα όμως με τα «αποκαλυπτήρια» των νέων αθλητριών, οι θεατές «καμάρωσαν» τα κορίτσια του Κώστα Παπαδόπουλου με τα… καλά τους.

Και τις τρεις μέρες του τουρνουά, η ομάδα του Α.Ο. Θήρας έπαιξε με διαφορετική εμφάνιση, φανέλες και σορτς, παρουσιάζοντας στο κοινό και τις τρεις συνολικά φετινές φορεσιές, που θα «ντύσουν» την ομάδα μας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Κάτι που αν μη τι άλλο δείχνει την άρτια οργάνωση που υπάρχει και φέτος στην ομάδα, αφού λόγω πληθώρας παιχνιδιών και αυξημένων αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο Α.Ο. Θήρας θέλει και πρέπει να είναι πανέτοιμος.

Αυτό όμως που δεν διαφοροποιείται στις εμφανίσεις μας είναι οι άνθρωποι που όλα αυτά τα χρόνια βρίσκονται στο πλευρό μας και για μια ακόμη χρονιά στηρίζουν εμπράκτως την προσπάθεια του Α.Ο. Θήρας για διάκριση εντός και εκτός συνόρων, επενδύοντας στο έργο της διοίκησης και στην δουλειά που γίνεται από όλους τους ανθρώπους στην «οικογένεια» του Α.Ο. Θήρας.

Μιλάμε ασφαλώς για τους πολύτιμους χορηγούς μας, τους «αιμοδότες» αυτής της προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από περίπου 10 χρόνια και τους οποίους ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την πολύτιμη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους:

Φέτος λοιπόν τις φανέλες του Α.Ο. Θήρας θα κοσμούν τα λογότυπα των εξής χορηγών: Caldera Collection, Aegean, Καραμολέγκος, Estate Αrgyros. Sky Bay, Bluestar, Caldera Yachting, Vitaepsilon, Hondos Center, Character, Absolut Consent και Rocabella.

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά και δεσμευόμαστε σε κάθε αγώνα να τιμούμε την εμπιστοσύνη τους, το κοινό να συνδέσει το λογότυπό τους με τις επιτυχίες του Α.Ο. Θήρας και χέρι-χέρι να καμαρώσουμε την ομάδα μας πιο ψηλά από ποτέ! Εξάλλου η συμφωνία που έχουμε κάνει, για μας δεν αποτελεί απλά μία εμπορική συνεργασία, αλλά μια σύμπραξη με κοινές αξίες και όνειρα για την ομάδα και το νησί μας!

ΑΟ ΘΗΡΑΣ

244413087 2100641333432106 1621118968477967215 n

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares