Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 01:22

Διονύσης Ζαχαρόπουλος (Hondos Center Σαντορίνης): Να «αγκαλιάσουμε» όλοι οι Σαντορινιοί τα «Νομίκεια»

Ο κ. Διονύσης Ζαχαρόπουλος βραβεύει την κορυφαία μπλοκέρ των "Νομικείων 2021" κεντρική της ουγγρικής Βάσας, Αϊσάν Αμπντουλαζίμοβα. Ο κ. Διονύσης Ζαχαρόπουλος βραβεύει την κορυφαία μπλοκέρ των "Νομικείων 2021" κεντρική της ουγγρικής Βάσας, Αϊσάν Αμπντουλαζίμοβα.

Λένε πως «η ομορφιά είναι γένους θηλυκού» για αυτό και το να έχουν φέτος οι γυναίκες του Α.Ο. Θήρας στο πλευρό τους ως χορηγό, το «Hondos Center» της Σαντορίνης, είναι όχι μόνο άκρως κολακευτικό, αλλά και πολύτιμο, αφού η φροντίδα και η περιποίηση μας τόσο εσωτερικά. όσο και εξωτερικά.

Ο ιδιοκτήτης του Hondos Center Σαντορίνης, κ. Διονύσης Ζαχαρόπουλος και εκ των βασικών χορηγών του Α.Ο Θήρας παρακολούθησε τις προσπάθειες των κοριτσιών στα φετινά «Νομίκεια» από το VIP Lounge του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ και με τη λήξη του τουρνουά, πανηγύρισε με το «καμάρι» του νησιού την κατάκτηση του πρώτου, ανεπίσημου τίτλου, της νέας σεζόν.

Σε δηλώσεις του ο «Mr Ηondos» της Σαντορίνης, που βράβευσε στην λαμπερή τελετή απονομών της διοργάνωσης την κορυφαία μπλοκέρ του τουρνουά, την Αζέρα κεντρική, Αϊσάν Αμπντουλαζίμοβα (Βάσας Βουδαπέστης), εξήρε την προσπάθεια του Α.Ο Θήρας και το σημαντικό έργο της διοίκησης. Παράλληλα κάλεσε όλους τους Σαντορινιούς «να στηρίξουν σημαντικές προσπάθειες για την εξέλιξη του αθλήματος του νησιού και διοργανώσεις σαν τα «Νομίκεια», που είναι αφιερωμένα στη μνήμη των μεγάλων ευεργετών του νησιού, «Λούλας & Ευάγγελου Νομικού»

«Συγχαρητήρια στους ανθρώπους που είχαν την ιδέα να τιμήσουμε μια τόσο σημαντική προσφορά της οικογένειας Νομικού για τη Σαντορίνη, η οποία ακόμη και μέχρι σήμερα δίνει καρπούς και βοηθάει το νησί» τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Ζαχαρόπουλος και συνέχισε: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό όλοι εμείς, επιχειρηματίες κάτοικοι της Σαντορίνης, να αγκαλιάσουμε, με τον τρόπο που μπορεί ο καθένας, μια τόσο σημαντική διοργάνωση με πλούσιο θέαμα και αφιερωμένη σε ένα τόσο σπουδαίο σκοπό.

Στις δύσκολες εποχές πρέπει οι κοινωνίες να τείνουν χέρι προς τον άλλον και να είμαστε όλοι μαζί. Επιδίωξή μας δεν είναι για εμάς να φιγουράρουμε απλά στις εμφανίσεις της ομάδας… Το θέμα είναι να βοηθήσουμε το σύλλογο, είτε βρισκόμαστε στη φανέλα, είτε αλλού, να είμαστε μαζί με τον ΑΟ Θήρας και αν μου επιτρέπετε, με όλους τους συλλόγους του νησιού! Να βοηθήσουμε στην εξέλιξη όλων των αθλημάτων στη Σαντορίνη και θεωρώ ότι το έργο και η δουλειά που γίνεται, όχι μόνο από τον ΑΟ Θήρας, είναι εξαιρετικά σημαντική για τη νεολαία του νησιού» υποστήριξε κλείνοντας ο «Mr Hondos» της Σαντορίνης.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares