Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 11:15

Γιώργος Νομικός (Εκπρόσωπος «Character»): «Να καμαρώσουμε βασική στον Α.Ο. Θήρας μία Θηραία αθλήτρια»

Στη φωτογραφία ο εκπρόσωπος του «Character», Γιώργος Νομικός βραβεύει την κορυφαία ακραία του τουρνουά "Νομίκεια 2021", την Καναδή άσο του Α.Ο. Θήρας, Άντρεα Μίτροβιτς. Στη φωτογραφία ο εκπρόσωπος του «Character», Γιώργος Νομικός βραβεύει την κορυφαία ακραία του τουρνουά "Νομίκεια 2021", την Καναδή άσο του Α.Ο. Θήρας, Άντρεα Μίτροβιτς.

Ο «χαρακτήρας» είναι ένα από τα ζητούμενα σε κάθε ομάδα, που έχει υψηλούς στόχους και όνειρα για διάκριση. Έχει να κάνει με το… DNA, την προσωπικότητά της, που συχνά στις δύσκολες στιγμές του αγώνα «βγαίνει» χέρι- χέρι με την ψυχολογία, μέσα στις γραμμές του γηπέδου και δίνει «ταυτότητα» στην ομάδα του Α.Ο Θήρας, την καθορίζει, διαφοροποιώντας τη σε σχέση με τις αντιπάλους της.

Αυτό κάποιες φορές μπορεί να το συναντήσεις όμως και εκτός γηπέδων και συγκεκριμένα στην καλντέρα των Φηρών, όπου βρίσκεται το Italian restaurant και lounge bar «Character», ένας εκ των χορηγών της ομάδας του Α.Ο. Θήρας.
Στα πρόσφατα μάλιστα «Νομίκεια», ο εκπρόσωπος του «Character», Γιώργος Νομικός «έζησε» έντονα την κατάκτηση του τίτλου, όχι μόνο ως θεατής στo VIP Lounge του κλειστού Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ, αλλά βραβεύοντας και την κορυφαία ακραία του τουρνουά, την Καναδή άσο του Α.Ο. Θήρας, Άντρεα Μίτροβιτς.

Ο κ. Νομικός, πέρα από λάτρης όμως της ποιοτικής ιταλικής κουζίνας δηλώνει και θαυμαστής όχι μόνο του βόλεϊ, αλλά και της προσπάθειας που κάνει όλα αυτά τα χρόνια η οικογένεια του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας της Σαντορίνης.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο κ. Γιώργος Νομικός

Για το τουρνουά θεσμό του Α.Ο.Θήρας «Νομίκεια»: «Τα «Νομίκεια» εδώ και χρόνια αποτελούν μία καταπληκτική δράση του Α.Ο Θήρας, την οποία έχει αγκαλιάσει το «Ίδρυμα Λούλας & Ευάγγελου Νομικού». Παράλληλα όμως και ο Α.Ο. Θήρας έχει «αγκαλιάσει» το ίδρυμα μέσα στα πλαίσια της σημαντικής κοινωνικής και αθλητικής δράσης, που από φέτος διαφημίζει τη Σαντορίνη με τον καλύτερο τρόπο όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη».

Για το «Ίδρυμα Λούλας & Ευάγγελου Νομικού»: «Τα τελευταία 30 χρόνια φτιάχνει ένα καταπληκτικό τεχνικό πρόγραμμα σε όλες τις κοινότητες του νησιού. Από το 1999 βρίσκεται στο Δήμο Θήρας και πραγματικά σε δύσκολους και χαλεπούς καιρούς που έχει περάσει γενικότερα η αυτοδιοίκηση, χάρις σε αυτό το Ίδρυμα η Σαντορίνη έχει βρεθεί σε πρωταγωνιστική θέση».

Για τη φετινή χορηγική συνεργασία με τον Α.Ο. Θήρας: «Για εμάς το να «ταξιδεύει» το όνομα του «Character», πάνω στη φανέλα του Α.Ο. Θήρας σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης μας τιμά ιδιαίτερα και μακάρι στο μέλλον να έχουμε ανάλογες δράσεις και εκτός Ευρώπης,. Πιστεύω ότι αποτελεί ένα αθλητικό «διαβατήριο» της Σαντορίνης και δημιουργεί το φυτώριο που θα εξελιχθούν τα νέα παιδιά, το «αύριο» του βόλεϊ του νησιού. Για εμάς που βρισκόμαστε στη Σαντορίνη, οι αγώνες του Α.Ο. Θήρας αποτελούν μία καταπληκτική έξοδο κάθε Σαββατοκύριακο, αλλά και στα μέσα της εβδομάδας, κάθε φορά που διεξάγονται τα ευρωπαϊκά ματς στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. Είμαστε δίπλα στον αθλητισμό και στηρίζουμε αυτή την όμορφη ενέργεια»!

Για τη διοίκηση του Α.Ο. Θήρας: «Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο Θήρας αξίζει πολλά συγχαρητήρια! Άπαντες κάνουν εξαιρετική δουλειά! Είναι ένα συμβούλιο πολύ «δεμένο» εδώ και 10 χρόνια και εύχομαι στο μέλλον να καμαρώσουμε την ομάδα μας και πρωταθλήτρια Ευρώπης. Αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά διοικητικά συμβούλια, σε ερασιτεχνικό επίπεδο, αφού ένα νησί όπως η Σαντορίνη πρωταγωνιστεί, με συνεχή παρουσία μέσα στην 4άδα του κορυφαίου πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών και αυτό αποτελεί ένα επιστέγασμα της σκληρής δουλειάς και των επιλογών του σε πρόσωπα, από αθλήτριες, τεχνικό επιτελείο μέχρι και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας».

Για το διακαή του μελλοντικό… πόθο: «Προσωπικά , αλλά και φαντάζομαι και για τη διοίκηση του Α.Ο. Θήρας, επιτελικός στόχος είναι να καμαρώσουμε κάποια στιγμή το μέλλον και μία Θηραία αθλήτρια στην βασική εξάδα της ομάδας.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares