Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 22:04

Φοίνικας Σύρου: Οι δηλώσεις Παπαδόπουλου και Παπαγγελόπουλου για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Ο Νίκος Παπαγγελόπουλος και ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος μίλησαν στην επίσημη σελίδα του Φοίνικα Σύρου για την πρεμιέρα της Volley League κόντρα στον ΠΑΟΚ (15/10).

Την αυλαία του πρωταθλήματος της Volley League θα ανοίξει το ματς του Φοίνικα Σύρου με τον ΠΑΟΚ στην Ερμούπολη την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου στις 19:15. Δύο παίκτες της ομάδας, ο Νίκος Παπαγγελόπουλος και ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος μίλησαν για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Παπαγγελόπουλος:

«Πρεμιέρα είναι. Οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες. Δεν έχουμε δει τον ΠΑΟΚ σε κάποιο φιλικό ή τουρνουά. Μόνο σε βίντεο. Είμαστε άγνωστοι ακόμα. Εμείς με την σειρά μας ολοκληρώσαμε την προετοιμασία μας επιτυχώς. Έχουμε προετοιμαστεί καλά για την απαιτητική σεζόν που έχουμε. Ξεκινάμε με ένα πολύ δυνατό παιχνίδι για να δούμε αν πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Υπάρχει όρεξη από όλη την ομάδα και από όλα τα παιδιά. Δουλεύουμε καλά και ευελπιστώ για το καλύτερο θετικό αποτέλεσμα».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος:

«Ήδη τελείωσε η πρώτη περίοδος της προετοιμασίας. Αύριο ξεκινούν τα επίσημα παιχνίδια. Τα τελευταία δείγματα από το τουρνουά της Κρήτης ήταν πολύ θετικά. Σίγουρα είχαμε χρόνο όλοι οι παίκτες να δείξουμε ότι χρειαζόταν ο προπονητής. Αύριο θα είναι ένα σκληρό ματς. Είναι δυο ετοιμοπόλεμες ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν. Πρέπει εμείς να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να πορευτούμε χωρίς άγχος το παιχνίδι. Πρέπει να βασιστούμε στο στιλ παιχνιδιού του προπονητή μας. Τέλος θέλουμε να δούμε ένα γήπεδο γεμάτο, σύμφωνα με τα μέτρα. Να μας στηρίξει ο κόσμος»

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares