Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 22:37

Δημήτρης Τζούριτς: Είμαι τυχερός που βρίσκομαι εδώ

Χαρούμενος από τη νίκη επί του ΠΑΟΚ αλλά και την ζωή του στην Σύρο είναι ο Δημήτρης Τζούριτς.

Δείτε τα όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στην Δημόσια τηλεόραση και το Νίκο Λιώλη.

«Όλοι ξέρουμε πως είναι σύστημα του φετινού πρωταθλήματος. Ήταν σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μου. Πήραμε τους 3 βαθμούς που θέλαμε και συνεχίζουμε. Θα είναι φέτος ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από 4-5 ομάδες που θα παλεύουν για τον ίδιο στόχο. Νομίζω για το Ελληνικό βόλεϊ αυτό είναι ότι καλύτερο»

Για την επιστροφή του στο Ελληνικό πρωτάθλημα τόνισε:«Αυτό που ήθελα να πω είναι πως είναι ιδιαίτερη μέρα για μένα η σημερινή. Βρέθηκα αντίπαλος με έναν άνθρωπο που άλλαξε πολλά προς το καλύτερο και αναφέρομαι στον Γιάννη Καλμαζίδη»

Για τους ανθρώπους του Φοίνικα και την ζωή του στο νησί της Σύρου τόνισε: Είμαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα και όλους τους ανθρώπους της ONEX που είναι δίπλα μας και μας βοηθάνε. Είναι μικρή κοινωνία και είμαστε σαν μια οικογένεια. Όλα καλά στο νησί»

Για το αν οι Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας κουράσουν τους αθλητές, ο έμπειρος κεντρικός είπε: «Είμαστε έμπειροι για να το αντιμετωπίσουμε.Δεν είναι πρώτη φορά πουτο κάνουμε. Θα είμαστε έτοιμοι. Θα προσπαθήσουμε σε όλες τις διοργανώσεις να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares