Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012 16:04

Η επίσημη παρουσίαση του κ. Χρήστου Πάτρα

partas parousiasi 0

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα, στα γραφεία του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου, η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή του ανδρικού τμήματος του συλλόγου κ. Χρήστου Πάτρα.

Syros raouzaiosΠαρουσία σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου, μελών της Λέσχης Φίλων Φοίνικα και απλών φιλάθλων της ομάδας, ο κ. Πάτρας εξέφρασε την ικανοποίησή του που πλέον θα είναι μέλος αυτής της “οικογένειας”, χαρακτηρίζοντάς την “κόσμημα του Αιγαίου”. Παράλληλα, ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Παλιόπορτας και οι αντιπρόεδροι κ.κ. Αντώνης Ρούσσος και Παύλος Μονάντερος τοποθετήθηκαν για διάφορα θέματα που αφορούν την ομάδα, με σημαντικότερο το γεγονός ότι ο Φοίνικας τη νέα χρονιά θα έχει βάση του τη Σύρο, αναφέροντας και τους λόγους που οδήγησαν σ’ αυτή την απόφαση. Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με την υπογραφή του συμβολαίου από τον κ. Πάτρα.

Δημήτρης Παλιόπορτας (πρόεδρος): “Μέχρι τώρα είχαμε μία πολύ καλή και επιτυχημένη πορεία, πιστεύω ότι αυτό θα συνεχιστεί μαζί με τον καινούριο μας προπονητή τον κ. Πάτρα. Πρόκειται για έναν άνθρωπο διαβασμένο, με σωστές επιλογές και σωστή κρίση. Εμείς θα τον βοηθήσουμε όσο μπορούμε για να συνεχίσει ο Φοίνικας την ήδη επιτυχημένη πορεία του τα δύο τελευταία χρόνια. Είμαι βέβαιος ότι και η νέα χρονιά θα είναι όμορφη. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να έρχεται στο γήπεδο, γιατί αφενός μεν βοηθάει και οικονομικά το σύλλογο, αλλά και γιατί μία ομάδα βασίζεται στον έβδομο παίκτη που είναι ο κόσμος της. Σας ευχαριστώ που είστε εδώ και ακούτε πράγματα τα οποία έχουμε πει πολλές φορές, πιστεύω όμως ότι έπρεπε να τα πούμε γιατί δεν είχαμε την αντίδραση που περιμέναμε. Ο κόσμος επέμενε η ομάδα να βρίσκεται στο νησί, εμείς πήραμε αυτή την απόφαση οπότε περιμένουμε να στηρίξει αυτό που ήθελε, να έχει την ομάδα στο νησί, να την βλέπει στις προπονήσεις, να την βλέπει στον καφέ”.

Παύλος Μονάντερος (Β’ Αντιπρόεδρος): “Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα έχει αυξημένες υποχρεώσεις λόγω της συμμετοχής μας και στο Challenge Cup. Τα δύο τελευταία χρόνια είχαμε μια άκρως επιτυχημένη πορεία και ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά είναι να βαδίσουμε στον ίδιο δρόμο. Πιστεύουμε ότι θα κάνουμε κάτι καλό και φέτος ώστε οι φίλαθλοί μας θα μείνουν ικανοποιημένοι. Παράλληλα με την παρουσίαση του κ. Πάτρα, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι φέτος αποφασίσαμε, ύστερα από πολύ σκέψη και εξέταση όλων των παραμέτρων, η ομάδα να μείνει και να προπονείται στη Σύρο. Δεν σας κρύβω ότι ήταν δύσκολη αυτή η απόφαση, ωστόσο στο οικονομικό τομέα θα εξοικονομήσουμε τουλάχιστον 40.000 ευρώ από το αν ήταν η ομάδα στην Αθήνα. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατό, ωστόσο επείδη οι ανάγκες του συλλόγου είναι μεγάλες και καλύφθηκαν ως επί το πλείστον από το μέλη του διοικητικού συμβουλίου, θα θέλαμε την συνδρομή και την συμπαράσταση των φορέων του νησιού. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ ξανά στο γεγονός ότι την περασμένη χρονιά μείναμε αβοήθητοι σ’ αυτό το κομμάτι, ζητάμε τη βοήθειά τους ώστε να ανταποκριθούμε ακόμα καλύτερα στις υποχρεώσεις μας. Όλο αυτό το διάστημα έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε και τι παραπάνω θα μπορούσαμε να κάνουμε αν είχαμε την συμπαράσταση των τοπικών αρχών και φορέων”.

partas parousiasi 1

Χρήστος Πάτρας (προπονητής): “Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο για τα καλά του λόγια. Θέλω να πω ότι γνωρίζω που έρχομαι, έχω περάσει από ιστορικά και μεγάλα σωματεία, αλλά αυτό που λέω πάντα είναι ότι τις μεγάλες ομάδες τις κάνουν τα πρόσωπα που ασχολούνται και ο κόσμος τους. Όσες φορές ήρθα σαν αντίπαλος στο πανέμορφο νησί σας, έχω βιώσει ότι αυτή η ομάδα τα έχει και τα δύο. Το momentum και η στιγμή είναι για τον Φοίνικα να σταθεροποιηθεί γιατί το μεγάλο στοίχημα για μια ομάδα που έφτασε στην κορυφή είναι να σταθεροποιηθεί εκεί, αυτή είναι η ουσία. Έχουμε πάρα πολύ δουλειά γιατί φέτος η ομάδα έχει και ευρωπαϊκά παιχνίδια, κάτι που ανεβάζει το πρεστίζ της ομάδας και του νησιού. Ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει αυτό το “κόσμημα” του Αιγαίου. Στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, είναι σπάνιο να βρεις μια τέτοια ομάδα, με τέτοιους ανθρώπους που να καταφέρνει να έχει αυτό το άθλημα σε τόσο υψηλά επίπεδα. Αισθάνθηκα μεγάλη άνεση από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στο νησί, είμαι φιλόδοξος σαν άνθρωπος και θέλω να πετύχω. Μέσα από τη δουλειά και τα αποτελέσμα, αν μπορώ να μείνω για πολλά χρόνια σ’ αυτό τον ωραίο τόπο. Θέλω επίσης να πω ότι θα έχω δίπλα μου συνεργάτες υψηλότατου επιπέδου, τον Γιώργο Αλτουβά, τον Αντώνη Βουρδέρη, τον Τάσο Νομικό, τον Μανώλη Βαμβακούση και τον Αντώνη Ζακαίο. Ο καθένας στο πόστο του νομίζω ότι είναι ο κορυφαίος και νομίζω ότι θα φτιάξουμε κάτι καλό. Τα προηγούμενα χρόνια δεν είχα ποτέ ολοκληρωμένο τιμ δίπλα του, τώρα πιστεύω ότι έχουμε ένα από τα καλύτερα που υπάρχουν στην Ελλάδα. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε μέσα στο γήπεδο, με την πολλή και συστηματική δουλειά πιστεύω ότι θα κερδίσουμε και νέα παιδιά που θα θέλουν να ασχοληθούν με το βόλεϊ. Το βόλεϊ δεν είναι απλά ένα άθλημα, πρέπει να το δούμε και από την παιδαγωγική του πλευρά, είναι ένας ευχάριστος τρόπος ζωής για τόσο ωραία μέρη σαν τη Σύρο, που βρίσκονται όμως μακριά από τα κέντρα αποφάσεων. Είναι γενική μου αρχή να έχω πάντα επαφή με τα μικρότερα τμήματα του συλλόγου στον οποίο εργάζομαι, με ενδιαφέρει πάντα η βάση. Μία υγιής ομάδα πρέπει να ξεκινά από τη βάση, όσοι το έχουν καταλάβει αυτό έχουν μεγαλουργήσει. Έχω μάθει πάντα στη δουλειά ότι δυναμικό με ανοδικές προοπτικές υπάρχει να το ψάχνω, να το βρίσκω και να το εμφανίζω στο μεγάλο επίπεδο. Υπάρχουν τα τριαντάφυλλα, υπάρχουν και τα αγκάθια, αλλά όπως ξέρετε και από τα αγκάθια βγαίνουν τριαντάφυλλα”.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζολώτας

paros-adonis

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares