Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 22:41

Φράγκος: «Κάθε παιχνίδι να το αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα» [vid]

Για τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά και τον επόμενο αγώνα με το Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη μίλησε ο Ανδρέας Φράγκος.

«Όσον αφορά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, μπορώ να πω ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε αυτή τη νίκη. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε αρκετά σκαμπανεβάσματα μέσα στο παιχνίδι και οι δυο ομάδες, πράγμα λογικό για την εποχή. Είμαστε στην αρχή και οι ομάδες ακόμα ψάχνουν να βρουν τους αυτοματισμούς τους μέσα στο χώρο. Είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για οποιοδήποτε αποτέλεσμα»

Για τον επόμενο αγώνα της ομάδας με το Μίλωνα στην Αθήνα, ο αρχηγός του Φοίνικα είπε: «Κάθε παιχνίδι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με την αντίστοιχη σοβαρότητα. Προετοιμαζόμαστε και για το παιχνίδι με το Μίλωνα αλλά και για να εξελιχτούμε σαν ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θα είναι σίγουρα δύσκολο γιατί παίζουμε εκτός, σε ένα χώρο που δεν τον γνωρίζουμε. Αρκετοί παίκτες πάνε για πρώτη φορά σε αυτό το γήπεδο που έχει τις ιδιαιτερότητες του. Σίγουρα είναι ένα ματς που κρύβει κινδύνους»

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares