Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2021 00:43

Οι δηλώσεις των Μπερτίνι, Καζάζη και Φράγκου για το Φοίνικας Σύρου-Ολυμπιακός [vid]

Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα Φοίνικας Σύρου-Ολυμπιακός οι δυο προπονητές Φούλβιο Μπερτίνι-Δημήτρης Καζάζης αλλά και ο ακραίος του Φοίνικα Ανδρέας Φράγκος.

Φούλβιο Μπερτίνι:– Τι δεν λειτούργησε για τον Φοίνικα στο σημερινό παιχνίδι;

“Αρχικά, συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό γιατί έπαιξε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ειδικά στο σερβίς, καθώς αν αναλύσουμε το 1ο σετ, ήταν πολύ δύσκολα διαχειρίσιμο το σερβίς του Ολυμπιακού. Αν το αναλύσουμε σετ ανά σετ ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστούμε το break point. Είμαι λίγο απογοητευμένος, καθώς το δεύτερο σετ μπορούσαμε να το διαχειριστούμε λίγο καλύτερα, μπορεί και να μιλούσαμε για διαφορετικό σκορ. Σε κάθε περίπτωση ψυχολογικά το πληρώσαμε το δεύτερο σετ και δεν ξεκινήσαμε καλά στο τρίτο σετ.

Το παιχνίδι αυτό ήταν καλό, γιατί θα αναλύσουμε τι δεν λειτούργησε σήμερα, ήταν ένα καλό τεστ για μας, οπότε το μήνυμα είναι ότι πρέπει να δουλέψουμε σκληρότερα και καλύτερα γιατί πιστεύω μπορούμε να φτάσουμε στο μέλλον στο ίδιο επίπεδο με τον Ολυμπιακό”.

– Τι περιμένατε από τους παίκτες σας στο σημερινό παιχνίδι;

“Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός πίεσε πάρα πολύ στο σερβίς και αυτό ήταν το καθοριστικό στοιχείο του αγώνα. Και ήταν δύσκολο παιχνίδι για τον Ράιντελ Ιερεζουέλο γιατί έτρεχε συνεχώς στο γήπεδο για την πάσα μετά την υποδοχή.

Δυστυχώς δεν εκμεταλλευτήκαμε τη στιγμή που ο Ολυμπιακός άρχισε να μας “δίνει” κάποια λάθη, κάποιες ευκαιρίες περισσότερο, οπότε θα πρέπει αυτό να το δουλέψουμε και να το βελτιώσουμε”.

– Τι κρατάτε από το σημερινό παιχνίδι και τι “βλέπετε” για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Α.Ο. Κηφισιάς;

“Δείξαμε ότι παλεύουμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, οπότε αυτό είναι ένα στοιχείο που κρατάμε. Πρέπει να δουλέψουμε ώστε να χτίσουμε το δικό μας side out, να είμαστε ήρεμοι, ακόμα κι όταν το σετ κοντεύει να τελειώσει”.

Δημήτρης Καζάζης:– Η σημερινή νίκη ήρθε σχετικά εύκολα. Τι περιμένατε από το σημερινό παιχνίδι και τι τελικά ήρθε;

“Το εύκολα δεν θα το έλεγα γιατί η Σύρος είναι μία εξαιρετική ομάδα, είναι μία ομάδα με τους ίδιους στόχους, απλά θεωρώ ξεκινήσαμε πάρα πολύ δυνατά, ειδικά από το σερβίς, πιέσαμε πάρα πολύ. Και από το δεύτερο σετ που αντέδρασε η ομάδα, εκεί που κυριαρχήσαμε, μετά ήταν όλα φυσιολογικά για μας. Είχαμε, πέρα από τη νίκη, μια σπουδαία εμφάνιση, κρατήσαμε πολύ καλά την τακτική μας στο μπλοκ-άμυνα και πιέσαμε πάρα πολύ από το σερβίς. Αυτά ήταν τα στοιχεία τα οποία μας έκαναν να κυριαρχήσουμε, να πάρουμε ένα τρίποντο με μία πολύ καλή εμφάνιση”.

– Ενόψει του επερχόμενου παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ για το League Cup τι κρατάτε από το σημερινό ματς και πώς βλέπετε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ;

“Όταν κάνεις μία τέτοια εμφάνιση μέσα στη Σύρο, με μια τέτοια ομάδα όπως είναι η Σύρος, σίγουρα το μέλλον είναι αισιόδοξο. Από κει και πέρα έχουμε ένα βαρύ πρόγραμμα, παίζουμε Ελλάδα – Ευρώπη συνεχώς τον τελευταίο μήνα, αλλά υπάρχει αισιοδοξία, υπάρχει πολύ καλό κλίμα, όσο μπορούμε δουλεύουμε και πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Έτσι και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για το League Cup, αλλά προέχει τώρα η Ευρώπη και θέλουμε να προχωρήσουμε και εκεί”.

Ανδρέας Φράγκος: “Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που είχε καλό ρυθμό στο σερβίς. Ηταν ένα κρας τεστ για τη συνέχεια. Δεν εκμεταλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας. Χρειάζεται πολύ υπομονή στην ψηλή μπάλα. Πρέπει να υπάρχει υπομονή στην αλλαγή. Πρέπει να παίξουμε πιο έξυπνα, τακτικά πιο σωστοί σε μπλοκ – άμυνα. Δεν είναι εύκολο. Απαιτείται χρόνος για να αυτοματοποιηθούν όλα αυτά. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο έτοιμος. Είμαστε ακόμα στην αρχή του πρωταθλήματος. Εχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας για την κορύφωση”.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares