Σάββατο, 06 Νοεμβρίου 2021 23:26

Με το δεξί οι νεάνιδες του Φιλωτίου [vid]

Πρεμιέρα με το δεξί για τις νεάνιδες του ΑΜΣ Φιλωτίου καθώς στον αγώνα της 1ης Αγωνιστικής με αντίπαλο τον συντοπίτη Απόλλων Νάξου επιβλήθηκαν με σκορ 3-0.

Οι αθλήτριες του Θανάση Κατσιγιάννη εκμεταλλευτήκαν το μουδιασμένο ξεκίνημα των παικτριών του Γιάννη Φραγκίσκου και πήραν το 1ο σετ με σκορ 25-14.

Το 2ο σετ ήταν ένα πραγματικό ντέρμπυ με τις τυπικά φιλοξενούμενες να βάζουν δύσκολα στις γηπεδούχες και να διεκδικούν επί ίσοις όροις .Στο τέλος , η ομάδα του Φιλωτίου χαμογέλασε επικρατώντας με 25-23.

Στο 3ο σετ οι φιλοξενούμενες του Απόλλωνα ξεκίνησαν καλύτερα όμως γρήγορα οι αθλήτριες του Φιλωτίου έβγαλαν αντίδραση στο παρκε και με την ψυχολογία με το μέρος τους πήραν το σετ με 25-14 και τη νίκη με 3-0 σετ.

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στις αθλήτριες και των δυο Συλλόγων για την προσπάθειά τους εντός παρκέ.

ΣΕΤ: 25-14, 25-23, 25-14

ΑΜΣ Φιλωτίου (Κατσιγιάννης Θ.): Ψαρρά Κ.,Μουστάκη , Ψαρρά Μ., Καλκάνη Μ., Βόμβα, Φραγκουλοπούλου, Βασιλάκη, Σαντοριναίου, Χελιώτη, Καραπάτη, Ιωάννου, Γρατσία, Καλκάνη Ε.

Απόλλων Νάξου (Φραγκίσκος Ι.): Γεροντή, Χότζα, Αντέμι, Ρότσι, Καραμπίνη, Βαθρακοκοίλη, Μπότσι, Σίνα, Μαργαρίτη, Τσεκρέζι Ε., Τσεκρέζι Σ., Κουκάι, Στάφα, Μεχάλα

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε:

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares