Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021 00:25

Παπαλεξίου: «Με συγκέντρωση μέχρι το τέλος για τη νίκη κόντρα στην Κηφισιά» [vid]

Με τα συμπεράσματα από τον πρώτο αγώνα στην Κηφισιά να έχουν βγει και μοναδικό στόχο τη νίκη, προετοιμάζεται ο Α.Ο. Φοίνικας Σύρου-ONEX για τον επερχόμενο επαναληπτικό του Σαββάτου 13 Νοεμβρίου.

Μετά το 3-2 του αγώνα στο Ζηρίνειο η ομάδα του Φούλβιο Μπερτίνι στοχεύει στη νίκη με οποιοδήποτε σκορ κόντρα στους Κηφισιώτες.

Ένας από τους παίκτες που στον πρώτο αγώνα έκαναν τη διαφορά όταν κλήθηκαν από τον πάγκο, είναι ο Γιώργος Παπαλεξίου ο οποίος πέτυχε 5 πόντους (3/5επ., 2 μπλοκ) βοηθώντας τα μάλα την ομάδα στο 4ο και 5ο σετ.

Μιλώντας για τον επερχόμενο αγώνα και το πώς επέδρασσε η τελική επίδοση του πρώτου αγώνα, ο νεαρός κεντρικός της ομάδας μας σχολίασε πως «τα πράγματα δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν πήγαν καλά, γιατί το τελικό αποτέλεσμα είναι μία νίκη. Από κει και πέρα βγαίνουν κάποια συμπεράσματα στην ομάδα, εμείς προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, παλεύουμε για τη νίκη και από κει και πέρα αναμένουμε το παιχνίδι του Σαββάτου, όπου και εκεί χρειαζόμαστε τη νίκη για τη συνέχεια του League Cup».

Αναφορικά με τα στοιχεία του παιχνιδιού που ενδεχομένως χρειαστεί να αλλάξουν ή βελτιωθούν σε σχέση με το πρώτο ματς, ο Γιώργος Παπαλεξίου έδωσε το σχόλιό του λέγοντας: Θεωρώ ότι στην αρχή ήμασταν λίγο άτονοι, αυτό μπορώ να πω, δεν ήμασταν τόσο καλά επιθετικά σε κάποια σημεία. Από κει και πέρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το εύρος του παιχνιδιού.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τη δική του απόδοση στο πρώτο παιχνίδι και το γεγονός ότι ξεχώρισε, ο ίδιος υπογράμμισε με ταπεινότητα «δεν έχω να πω κάτι ιδιαίτερο για αυτό, εγώ προσπαθώ κάθε μέρα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, από κει και πέρα οι επιλογές είναι του προπονητή».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares