Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021 21:30

Ώρα Ευρώπης για τον ΑΟ Θήρας που υποδέχεται την βελγική VC Oudegem

Ακριβώς 258 ημέρες από την τελευταία του παράσταση στη Γερμανία, όπου το Μάρτιο του 2020 αποκλείστηκε στον επαναληπτικό των κορυφαίων ομάδων του Challenge Cup από την πανίσχυρη Δυναμό Δρέσδης, ο Α.Ο. Θήρας βγάζει από τη ναφθαλίνη το «ευρωπαϊκό» του κοστούμι και ρίχνεται ξανά στη μάχη της ευρωπαϊκής διάκρισης.

Το καμάρι της Σαντορίνης, που ήδη μετρά δυο παρουσίες στις 8 κορυφαίες ομάδες του Challenge Cup της CEV φορά από αύριο Τετάρτη 17 Νοεμβρίου και πάλι τα «καλά του» για να υποδεχθεί στις 19.00 στο ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης την βελγική VC Oudegem στην πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις των «32» του CEV Cup.

H ομάδα μας, που στην 2η παρουσία της στην κορυφαία τη τάξει διοργάνωση της Ευρώπης, θέλει με τον κόσμο στο πλευρό της να ξεκινήσει «με το δεξί» το φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι, βάζοντας τις βάσεις για την πρόκριση στις «16» κορυφαίες ομάδες, πρώτη φορά στη διοργάνωση, μετά την παρθενική της παρουσία στις 4 Δεκεμβρίου του 2016. 

«Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφει η ομάδα στην Ευρώπη, μετά από ένα μεγάλο διάστημα λόγω της πανδημίας της COVID-19. Πάντα τα ευρωπαϊκά ματς έχουν μία άλλη αίγλη και σημασία, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Πιστεύουμε πως είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για την πρόκριση. Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλό μας, διαθέτουν δυο πολύ καλές αθλήτριες επιθετικά, που θέλουμε να τις περιορίσουμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει ένα πολύ ομορφο ματς και θέλουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας» δήλωσε λίγες ώρες πριν το πρώτο φετινό ευρωπαϊκό σερβίς του Α.Ο. Θήρας ο τεχνικός Κώστας Παπαδόπουλος.

Η βελγική ομάδα, που βρίσκεται από χθες στη Σαντορίνη και προπονήθηκε στο ΔΑΠΠΟΣ, πρωτοεμφανίστηκε στα ευρωπαϊκά Κύπελλα το 2014, συμμετέχει φέτος για 3η φορά στο CEV Cup, ενώ «μετράει» μια ακόμη παρουσία στο Challenge Cup το 2017.
Η Κυπελλούχος Βελγίου του 2013, VC Oudegem είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες του Βελγικού γυναικείου βόλεϊ, καθώς 3 χρονιές αναδείχθηκε 2η στο πρωτάθλημα, ενώ 2 χρονιές ήταν φιναλίστ Κυπέλλου. 

Η αυριανή αντίπαλος μας όμως έχει ξεκινήσει ιδανική και τη σεζόν 2021-2022, καθώς μετά από 5 ματς στη βελγική Λίγκα, φιγουράρει στην 2η θέση, ούσα ισόβαθμη με 10 πόντους, με την Charleroi Volley, που έχει όμως ένα ματς λιγότερο, ενώ πριν από 3 μέρες πανηγύρισαν την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου, κερδίζοντας 3-0 σετ τη Λέουβεν.

Πηγή: neasantorinis.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares