Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 20:43

Γεμάτη ντέρμπι η 10η αγωνιστική της Volley League Γυναικών

Πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Volley League  γυναικών.

Η αυλαία του αυριανού προγράμματος ανοίγει στο κλειστό του Ρέντη όπου ο τρίτος της βαθμολογίας Ολυμπιακός (24 βαθμοί), υποδέχεται τον πρωτοπόρο και αήττητο Άρη (26 βαθμοί).

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του από την Πόρτο, ενώ σ' αυτό το ματς θα κάνει ντεμπούτο στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Ιταλός τεχνικός Κάρλο Παρίζι ο οποίος δήλωσε: «Προετοιμαζόμαστε για το ματς κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδας του ελληνικού πρωταθλήματος. Στο παιχνίδι της Τετάρτης είδα ορισμένα καλά στοιχεία, κόντρα στην Πόρτο, και πρέπει όχι απλά να τα επιβεβαιώσουμε αλλά και να τα εξελίξουμε στη συνέχεια. Πρέπει να διαχειριζόμαστε καλύτερα τις δύσκολες στιγμές και να έχουμε μεγαλύτερη υπομονή. Είναι κρίμα που δεν έχουμε το χρόνο να δουλέψουμε στο γυμναστήριο όπως θέλουμε, αλλά πρέπει να… προπονούμαστε στη διάρκεια των αγώνων».

Ο Άρης την περασμένη εβδομάδα δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις (λόγω του θέματος που προέκυψε με την ΑΕΚ και τα κρούσματα κορωνοϊού) με τον Γιάννη Τσαϊρέλη να δηλώνει από την πλευρά του:

«Ο Ολυμπιακός είχε μεσοβδόμαδα ευρωπαϊκό ματς και σίγουρα μετά τον αποκλεισμό του θα στραφεί με όλες τους τις δυνάμεις στις εγχώριες διοργανώσεις κι αυτό το κάνει ακόμη πιο δύσκολο το αυριανό ματς. Για μας είναι σίγουρα μια ακόμη μεγάλη πρόκληση στη σειρά των μεγάλων αγώνων που δίνουμε τις τελευταίες εβδομάδες και θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις που κάνουμε από την αρχή της χρονιάς».

Στο κλειστό του Ευοσμου ο Αίας υποδέχεται τον ΑΟ Μαρκοπούλου με τις δύο ομάδες να θέλουν να δώσουν τέλος στο αρνητικό σερί καθώς η γηπεδούχος ομάδα αγνοεί τη νίκη από την 5η αγωνιστική και η φιλοξενούμενη από την 3η.

Στο δεύτερο (χρονικά) ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής η ΑΕΚ μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό υποδέχεται τον Παναθηναϊκό που προέρχεται από την Ευρωπαϊκή επιτυχία και την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Challenge Cup.

«Μπορεί να έχουμε πολλά προβλήματα τον τελευταίο καιρό αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ξέρουμε τις δυσκολίες που έχουμε, αλλά ταυτόχρονα ξέρουμε και τις δυνατότητες μας σαν ομάδα και πραγματικά πιστεύω πάρα πολύ στο σύνολο που έχουμε δημιουργήσει. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα, εμείς περνάμε μια δύσκολη περίοδο, αλλά στο πρόγραμμα είναι κι οι ατυχίες και περιμένω να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι», δήλωσε ο τεχνικός της Ένωσης Κώστας Αρσενιάδης.

«Πλέον αρχίζουμε να παίζουμε με αντιπάλους που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς και είναι ισάξιες ομάδες. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, η ΑΕΚ έχει επανέλθει μετά την ταλαιπωρία που πέρασε και θα πρέπει να φανούμε πολύ σοβαροί για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα», είπε ο τεχνικός των πράσινων Απόστολος Οικονόμου ο οποίος στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας ήταν προπονητής της Ένωσης και μάλιστα μαζί του η ΑΕΚ έχει κατακτήσει τους μοναδικούς της τίτλους (πρωτάθλημα και Σούπερ Καπ).

Ο Π.Α.Ο.Κ. μετά την πρόκρισή τους στους 16 του CEV Cup θα υποδεχθεί στη Μίκρα τον ανεβασμένο Πορφύρα, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα πήρε τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου κλείνει με τον Ηλυσιακό να φιλοξενεί την Λαμία, με τις γηπεδούχες να θέλουν να πετύχουν τη πρώτη τους φετινή νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενες να πετύχουν την τρίτη τους νίκη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Μ. Μερκούρη 17.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Σ. Άρης

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Φραγκάκης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Παπαγιαννόπουλος, Κατσιάρας, Γραμματεία: Θεοδωρίου.

Δ.Α.Κ. Ευόσμου 18.00: Α.Π.Σ. Αίας - Α.Ο. Μαρκοπούλου

Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμ., Τσιούλα, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Κοτσικάρη, Φλώρου, Γραμματεία: Εμμανουηλίδου.

Μίκρα 18.00: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Φ. Πορφύρας

Διαιτητές: Ισκάς, Δημητρίου, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου, Επόπτες: Διονά, Καπλάνης, Γραμματεία: Σιδηρά.

Απ. Κόντος Ν. Φιλαδέλφεια 18.45: Α.Ε.Κ. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ονόπας, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Αρβανίτης, Χατζηβασιλείου, Γραμματεία: Τάλαρου.

Α. Φώτσης Ιλίσια 19.00: Ηλυσιακός Α.Ο. - Α.Ο. Λαμίας 2013

Διαιτητές: Βουδούρης, Ράντσιου, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Μαλλιάρα, Χατζηθωμά, Γραμματεία: Ψαρρά.

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Στ. Καλαϊτζής 17.00: Α.Ο.Ν. Αμαζόνες - Α.Ο. Θήρας

Διαιτητές: Χρηστίδης, Οικονόμου Β., Παρατηρητής: Τσιμπινός, Επόπτες: Βαρατάσης, Μαλλιάρα, Γραμματεία: Παπασηφάκη.

Η βαθμολογία

2021 11 26

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares