Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 20:30

«Νίκησε» τον covid και επιστρέφει για νίκες στο τερέν ο ΑΟ Θήρας

Στο παρελθόν ανήκει η περιπέτεια του covid-19 που ταλαιπώρησε μέλη της ομάδας του ΑΟ Θήρας και τους στέρησε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Cev Cup και δύο ήττες άνευ αγώνα στο πρωτάθλημα.

Η δράση για τον ΑΟ Θήρας ξεκινάει και πάλι το Σάββατο 11/12, όπου υποδέχεται τον Αίαντα Ευόσμου.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας:

O Α.Ο. Θήρας με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και σεβόμενος τη δημόσια υγεία, ανακοινώνει ότι μετά την μεγάλη ταλαιπωρία που υπέστη η ομάδα, λόγω covid, η υγεία όλων των αθλητριών μας αποκαταστάθηκε πλήρως και επιστρέφουμε με ασφάλεια ξανά στους συνήθεις μας αγωνιστικούς ρυθμούς.

Τηρώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο, με προτεραιότητα όλων την υγεία των αθλητριών και των υπόλοιπων μελών της ομάδας, που είναι πλήρως εμβολιασμένοι, έπειτα από τα προληπτικά τεστ και τις περαιτέρω απαραίτητες εξετάσεις, το συνιστώμενο διάστημα αυτοαπομόνωσης και την αποχή από τις προπονήσεις, ο Α.Ο. Θήρας υποδέχεται το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, στις 16.00 στο ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης τον Αίαντα Ευόσμου, στο ματς της 13ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Στόχος της ομάδας μας είναι όπως πάντα η νίκη, προκειμένου να καλυφθεί το έδαφος των δύο αναμετρήσεων που χάθηκαν «άνευ αγώνων» λόγω του ιού και σε αυτή την προσπάθεια η βοήθεια του κόσμου μας θα ναι πολύτιμη.
Ο Α.Ο. Θήρας καλεί τους φιλάθλους της Σαντορίνης το Σάββατο με ασφάλεια στο γήπεδο, προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας, να χειροκροτήσουν τις αθλήτριες και να απολαύσουν όμορφο αγωνιστικό θέαμα και μοναδικές συγκινήσεις.

20126

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares