Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 11:27

Χρήστος Καφτηράνης: Συγχαρητήρια στα παιδιά έβγαλαν πάθος και αγωνιστικότητα [vid]

Τα εύσημά του στους παίκτες και τον νέο προπονητή του Φοίνικα Σύρου ONEX έδωσε ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Χρήστος Καφτηράνης, μετά τον αγώνα της ομάδας με τη Haasrode Leuven.

Όπως συγκεκριμένα ανέφερε ο κ. Καφτηράνης, η ομάδα άλλαξε σελίδα και το έδειξε μέσα στο γήπεδο, όπου παρουσιάστηκε παθιασμένη και αγωνιστική. Όσον αφορά τον νέο προπονητή που επέλεξε η διοίκηση, Γιόσκο Μιλενκόσκι, “έδειξε τα διαπιστευτήριά του σήμερα και παρουσίασε μία διαφορετική ομάδα, μια ομάδα που ήθελε να παίξει βόλεϊ.

Αναλυτικά, ο κ. Καφτηράνης σχολίασε: Συγχαρητήρια στα παιδιά, παίξανε ένα διαφορετικό βόλεϊ απ’ ό,τι είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε μέχρι σήμερα. Νομίζω βγάλαν πάθος, βγάλαν αγωνιστικότητα, χάθηκε η πρόκριση στους δύο πόντους, εξάλλου είναι δύσκολο να κερδίσει μία ομάδα τέσσερα σετ συνεχόμενα. Αξίζουν συγχαρητήρια, η ομάδα νομίζω ότι άλλαξε σελίδα και το έδειξε και σήμερα στο γήπεδο.

Αναφορικά με το τι να περιμένουμε από δω και μπρος από την ομάδα, ο πρόεδρος του ΤΑΑ ανέφερε: Περιμένουμε όλοι να δούμε ένα άλλο πρόσωπο του Φοίνικα από δω και μπρος, θεωρώ ότι ο νέος προπονητής που φέραμε είναι έμπειρος, έδωσε ήδη σε δύο μέρες τα διαπιστευτήριά του, νομίζω ότι παρουσίασε μία διαφορετική ομάδα σήμερα, ομάδα που ήθελε πραγματικά να παίξει βόλεϊ, έβγαλε άμυνες, κέρδισε πόντους δύσκολους. Θεωρώ ότι μπαίνουμε σε μία πορεία, ευελπιστούμε ότι θα έχουμε τον κόσμο κοντά μας, που σήμερα δεν τον είχαμε, παρόλο που είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και κρίσιμο για την ομάδα. Ωστόσο πιστεύω ότι όλοι μαζί με μία νέα προσπάθεια, θα πάμε καλύτερα.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares