Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021 11:25

ΠΑΟΚ – Φοίνικας Σύρου ONEX σήμερα στις 19:15 με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3

Την επανάληψη του πρώτου μεταξύ τους αγώνα, που είχε λήξει 3-1 υπέρ του Φοίνικα Σύρου ONEX θα επιχειρήσει σήμερα η ομάδα μας κόντρα στον ΠΑΟΚ, στον αγώνα που ανοίγει το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής και πρώτης του Β΄γύρου.

Η αναμέτρηση στο “Παλατάκι” θα πραγματοποιηθεί στις 19:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

O Δικέφαλος του Βορρά έχει 16 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα και είναι -2 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και -1 από τον Ολυμπιακό, ενώ είναι μπροστά +3 από την ομάδα μας, που βρίσκεται στους 13 πόντους, ενώ μετράει τρεις σερί νίκες που την έχουν βοηθήσει να ανακάμψει βαθμολογικά. Για αυτό και η νίκη επί του ΠΑΟΚ κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντική, προκειμένου να μην απομακρυνθεί πολύ από τις τρεις πρώτες θέσεις.

Ο Κουβανός πασαδόρος της ομάδας, Ράιντελ Ιερεζουέλο, αναφερόμενος στον αγώνα έκανε λόγο για ένα δύσκολο παιχνίδι με έναν δύσκολο αντίπαλο. “Είναι ένα πολύ σημαντικό αλλά και πολύ δύσκολο παιχνίδι, διότι παίζουμε και εκτός έδρας. Θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, κάναμε την προετοιμασία μας ώστε να παρουσιαστούμε σωστά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Κουβανός μάλιστα συγκρίνοντας τα δύο παιχνίδια υπογράμμισε ότι “στο πρώτο παιχνίδι μάς βοήθησε η έδρα μας, ο ΠΑΟΚ όμως τώρα είναι σε καλύτερη φόρμα απ’ ό,τι στο πρώτο παιχνίδι της αγωνιστικής και παίζει και στην έδρα του, οπότε είναι πολύ επικίνδυνος αντίπαλος. Ειδικά ο Αντρέ Μπράουν, που έπαιζε και στον Φοίνικα και ξέρει την ομάδα, καθώς και ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, μπορούν να κάνουν τη ζημιά”.

Από καλό σερί σε Ελλάδα και Ευρώπη προέρχεται ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη διανύει περίοδο φόρμας με τρεις σερί στο πρωτάθλημα και τέσσερις ακόμα σε League Cup Νίκος Σαμαράς και Ευρώπη.

O πασαδόρος του ΠΑΟΚ Θάνος Τερζής είπε: Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Φοίνικας έχει κάνει κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του αλλά έχει αξιόλογη ομάδα και πιθανότατα να επιστρέψει και ο Τζούριτς. Εμείς έχουμε δείξει σταθερότητα το τελευταίο διάστημα και κοιτάμε τη δουλειά μας. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά και όλα τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους. Είμαστε κοντά στη διακοπή του πρωταθλήματος. Προερχόμαστε από καλό σερί και θέλουμε να συνεχίσουμε με νικηφόρα αποτελέσματα ώστε να βελτιωθούμε κι άλλο στη βαθμολογία και παράλληλα να διατηρήσουμε το αήττητο στην έδρα μας.

O προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε: Οι συνθήκες είναι διαφορετικές, ωστόσο ο στόχος παραμένει ο ίδιος, θέλουμε τη νίκη, όπως ακριβώς και στον πρώτο αγώνα. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, και αν παίξουμε στα επίπεδα που μπορούμε, θα μπορέσουμε να κάνουμε ένα δυνατό παιχνίδι. Γνωρίζουμε πως ο Φοίνικας Σύρου είναι μία δυνατή ομάδα, η οποία έκανε και αλλαγή προπονητή, κάτι που δίνει παραπάνω ώθηση. Θα είναι ένα πολύ δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι. Πάντα όλοι οι βαθμοί είναι σημαντικοί, τόσο με τους διεκδικητές του τίτλου, όσο και με τις υπόλοιπες ομάδες. Σε αυτά τα παιχνίδια οι βαθμοί μετράνε λίγο περισσότερο, γιατί περίπου κυνηγάς με τον αντίπαλο την ίδια θέση.

Στις 34 αναμετρήσεις των δύο ομάδων, στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ προηγείται με 20-14 στις νίκες.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares