Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021 14:04

Νέος προπονητής στον Πανναξιακό ΑΟΝ ο Πάτρικ Φόγκελ

Ηταν γνωστό εδώ και αρκετές εβδομάδες ότι ο Πανναξιακός ΑΟΝ είναι σε αναζήτηση προπονητή καθότι ο Γιώργος Δερμάτης είχε αναλάβει να καλύψει το κενό του Γαϊτανάκη (σ.σ, πριν από μερικές ημέρες συμφώνησε με τις Αμαζόνες) όταν έφυγε παραμονές της έναρξης του πρωταθλήματος... Και από σήμερα (με κάθε επισημότητα) ο Πανναξιακός ΑΟΝ παραδίδει τη σκυτάλη στον Πάτρικ Φόγκελ...

Η διοίκηση της Ναξιώτικης ομάδας βόλεϊ γυναικών ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον πολωνό προπονητή Πάτρικ Φόγκελ, με τον Γιώργο Δερμάτη, να παραμείνει στα τμήματα υποδομών. Ο Φόγκελ ήταν στο Μαρκόπουλο την Τετάρτη, είδε τη νέα του ομάδα και αύριο Σάββατο θα είναι ο πρώτος προπονητής στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου όπου ο Πανναξιακός αντιμετωπίζει τον Αρη… Να σημειώσουμε επίσης, ότι έχει ανοίξει η μεταγραφική περίοδος και δεν αποκλείεται να δούμε και νέα προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας...

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟΝ (μέσω της σελίδας paon.gr)

“Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με τον Πολωνό προπονητή Patryk Fogel Ο Πάτρικ Φόγκελ γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 1981 στο Οπόλε της Πολωνίας όπου ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ στην τοπική ομάδα, αλλά γρήγορα στράφηκε στην προπονητική.

Απόφοιτος Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου του Βρότσλαβ, με ειδικότητα στην προπονητική του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ, επέστρεψε στο Οπόλε όπου ξεκίνησε να δουλεύει με τα αναπτυξιακά τμήματα κοριτσιών της τοπικής ομάδας ενώ από το 2007 έως2009 ήταν βοηθός προπονητή στην εθνική κορασίδων.

Τη διετία 2010-2012 δούλεψε στην KC Palas Bydgoszcz, για να επιστρέψει στο Οπόλε όπου ανέλαβε πρώτος προπονητής της Uni Opole, και την οδήγησε στην Α2 (πρωταθλητές το 2017), ενώ παράλληλα ήταν προπονητής και της ομάδας βόλεϊ του πανεπιστημίου της γενέτειρας του (κατακτώντας μάλιστα τον τίτλο το 2018)

Τη σεζόν 2019-2020 εργάστηκε στη Σουηδία και την Χίλτε Χάλμσταντ, ενώ πέρσι ήταν μέλος του προπονητικού τιμ της Εθνικής Πολωνίας.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Πηγή: naxospress.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares