Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021 20:49

Το μεγάλο ευχαριστώ του Πανναξιακού ΑΟΝ στον Γιώργο Δερμάτη

"..... Τον ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την ανιδιοτελή προσφορά του στην γυναικεία ομάδα μέχρι σήμερα, αλλά ήρθε η στιγμή να τον αποδεσμεύσουμε ώστε να αφοσιωθεί σε αυτό που αγαπάει όλη του τη ζωή, στην δημιουργία νέων αθλητριών...."

Ποιος το λέει αυτό και γιατί; Η Διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ έκανε το αυτονόητο... Μετά την ανακοίνωση της έναρξης συνεργασίας με τον Πολωνό προπονητή Πάτρικ Φόγκελπροχώρησε σε ευχαριστήρια ανακοίνωση με αποδέκτη τον πιστό στρατιώτη Γιώργο Δερμάτη. Εναν άνθρωπο που λατρεύει το βόλεϊ, που δεν είπε όχι όταν ο Πανναξιακός ΑΟΝ παραμονή της πρεμιέρας φέτος έμεινε χωρίς προπονητή και έδωσε τον καλύτερο εαυτό του ώστε η πορεία της γυναικείας ομάδας να είναι η καλύτερη δυνατή.. Ο απολογισμός του πρώτου γύρου αδικεί τη δουλειά που έγινε, όμως η παρουσία του Δερμάτη στα δρώμενα του Πανναξιακού ΑΟΝ θα είναι στη πρώτη σειρά.

Οπως αναφέρει και η διοίκηση της Ναξιώτικης ομάδας "....Η εμπειρία του και οι γνώσεις του για το άθλημα τις πετοσφαίρισης θα συνεχίσουν να βοηθούν την γυναικεία ομάδα από το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή – Σύμβουλου ενώ παράλληλα να είναι ο επικεφαλής σε όλα τα τμήματα υποδομών και ακαδημιών...".  Οπως καταλαβαίνουμε έχουμε την αναβάθμισή του και ως τεχνικό διευθυντή θέση που ήταν κενή από την αρχή της χρονιάς... Απόλυτο αφεντικό με λιγα λόγια... 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟΝ 

“O Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ αισθάνονται την ειλικρινή ανάγκη να ευχαριστήσουν τον Πολυνίκη προπονητή κ. Γιώργο Δερμάτη για την αμέριστη στήριξη του στο σωματείο μας και στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου.

Ο κ. Δερμάτης αποδέχτηκε αμέσως την πρόσκληση μας να βοηθήσει την ομάδα όταν του ζητήθηκε και παρά τις πρακτικές δυσκολίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει προπονώντας όλα τα αγωνιστικά και μη τμήματα του σωματείου, ανταποκρίθηκε με επιτυχία.

Τον ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την ανιδιοτελή προσφορά του στην γυναικεία ομάδα μέχρι σήμερα, αλλά ήρθε η στιγμή να τον αποδεσμεύσουμε ώστε να αφοσιωθεί σε αυτό που αγαπάει όλη του τη ζωή, στην δημιουργία νέων αθλητριών.

Η εμπειρία του και οι γνώσεις του για το άθλημα τις πετοσφαίρισης θα συνεχίσουν να βοηθούν την γυναικεία ομάδα από το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή – Σύμβουλου ενώ παράλληλα να είναι ο επικεφαλής σε όλα τα τμήματα υποδομών και ακαδημιών.

Ευχόμαστε στον προπονητή μας καλή επιτυχία και γνωρίζουμε ότι πάντα θα είναι δίπλα στην ομάδα μας ως πιστός στρατιώτης…. Κόουτς σε ευχαριστούμε”

Πηγή: naxospress.gr 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares