Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 01:58

Αντρέας Φράγκος: Δώσαμε μάχη, αλλά δεν τα καταφέραμε

Στην υπεροχή του ΠΑΟΚ στο σερβίς στο σημερινό παιχνίδι, όπου ο Φοίνικας Σύρου ONEX γνώρισε την ήττα με 3-0, στάθηκε ο Αντρέας Φράγκος στις δηλώσεις του, κάνοντας λόγο για έναν αντίπαλο φορμαρισμένο.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο ακραίος του Φοίνικα: Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είχε έναν πάρα πολύ καλό ρυθμό στο σερβίς, μας πίεσε πολύ, δεν καταφέραμε να αναπτύξουμε το παιχνίδι μας όπως θέλαμε στο sideout. Μας δόθηκαν σίγουρα κάποιες ευκαιρίες, ειδικά στο τρίτο σετ, δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε. Ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι είναι μία ομάδα φορμαρισμένη, το τελευταίο διάστημα παίζει αρκετά καλά, το περιμέναμε, περιμέναμε να δώσουμε μάχη, δεν τα καταφέραμε.

“Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πρέπει να το χαρούμε”

Σχολιάζοντας το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Super Cup (22/12) ο αρχηγός της ομάδας μας είπε: Είναι ένας τελικός, στον οποίο πρέπει να μπούμε μέσα και πρώτα απ’ όλα να το χαρούμε, να το διασκεδάσουμε, προετοιμαζόμαστε για αυτό. Έχουμε κάποιες μέρες ακόμα για να προετοιμαστούμε. Σίγουρα είναι εφικτό, έχουμε μια ομάδα ικανή, έχουμε σκαμπανεβάσματα σίγουρα, αλλά νομίζω ότι ασχέτως του αποτελέσματος σήμερα, σιγά σιγά τα αποτελέσματα θα έρθουν. Θέλει χρόνο, θέλει υπομονή, είναι μια δύσκολη περίοδος για μας, για κανέναν δεν είναι εύκολο να χάνει παιχνίδια στη σειρά ή να μη νιώθει ότι δίνει το 100% που μπορεί να δώσει. Νομίζω όμως ότι η δουλειά είναι αρκετή, η δουλειά γίνεται, μένει να φανεί το αποτέλεσμα.

“Ο κάθε παίκτης βάζει το δικό του λιθαράκι”

Τέλος, αναφερόμενος στην απουσία του Δημήτρη Τζούριτς από τα τελευταία παιχνίδια, λόγω τραυματισμού, υπογράμμισε: Σίγουρα κάθε παίκτης είναι πολύτιμος στην ομάδα. Βλέπετε και τον Κώστα τον Καπετανίδη που μπήκε σήμερα, ότι μπορεί να ανταπεξέλθει, να προσφέρει στην ομάδα. Όλοι οι παίκτες μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα, αυτή είναι η φιλοσοφία γενικότερα, ότι ο καθένας μπορεί να βάλει το δικό του λιθαράκι. Μένει να φανούν τα αποτελέσματα.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares