Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 22:01

Επικράτησαν στο ντέρμπι με τον Φοίνικα και κατέκτησαν την πρώτη θέση οι νεάνιδες του ΑΣΕ Νεωρίου

Ο ΑΣΕ Νεωρίου μετά από μεγάλο παιχνίδι επικράτησε 3-1 του Φοίνικα στο τοπικό ντέρμπι του πρωταθλήματος Κ20 της Τ.Ε Κυκλάδων.

Η ομάδα του Χρήστου Σκρέτα αν και βρέθηκε πίσω 1-0 σετ και 25-24 στο δεύτερο, πανηγύρισε τη νίκη 3-1 και απολαμβάνει την κορυφή του ομίλου και μάλιστα αήττητη (4/4).

Από την άλλη πλευρά ο Φοίνικας του Πέτρου Κυριακόπουλου είχε και αυτός καλή παρουσία στο παιχνίδι, ηττήθηκε αλλά πλέον την πρόκριση θα «παίξει» στο παιχνίδι με τον Ποσειδώνα Τήνου.

ΑΣΕ Νεωρίου-Φοίνικας 3-1 (21-25, 28-26, 25-13, 25-11)

ΑΣΕ Νεωρίου (Σκρέτας): Λέστου, Στεφανάκη, Ρούσσου, Ευκαρπίδου, Σταυροπούλου, Μιχαηλίδου/(λ-)Γαδ, Κάτρη, Στεφανάκη, Ξαγοράρη, Μπάσα, Λέστου, Ζουμπερη, Αντωνιάδου

Φοίνικας Σύρου (Κυριακόπουλος): Δαλεζίου, Παπουτσά, Κοταλακίδου, Κορφιάτη, Κάμπαξη, Καλούδη/ (λ-) Κυριακοπούλου, Γεωργίου, Κολλαρου, Ρούσσου Ε, Σακελλαρίου, Στεφάνου, Μουλίδου

Η βαθμολογία του Α ομίλου

1.ΑΣΕ Νεωρίου 12 βαθμούς

2.Ποσειδώνας Τήνου 2 βαθμούς

3. Φοίνικας Σύρου 1 βαθμό

Η ανακοίνωση του ΑΣΕ Νεωρίου 

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τις αθλήτριες και τον προπονητή της ομάδας μας για τη νίκη τους στον σημερινό αγώνα απέναντι στον Α.Ο.Φοίνικα με 3-1 σετ . Με τον αγώνα αυτό, η κατηγορία κοριτσιών Κ20 ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις αήττητη, κατακτώντας την πρώτη θέση στον όμιλό μας. Ευχόμαστε αντίστοιχες επιτυχίες και στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Δείτε παρακάτω όλο το παιχνίδι όπως αυτό καλύφθηκε ζωντανά από το Syros-Sports.gr

Πηγή: syros-sports.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares