Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 11:30

Κώστας Καπετανίδης: Κάθε τελικός έχει τη μαγεία του, ανυπομονούμε να παίξουμε στη Ρόδο

Για τη Ρόδο αναχωρεί σήμερα ο Φοίνικας Σύρου ONEX, όπου την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου στις 19:15 (ΕΡΤ3) θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό για το Super Cup.

Αυτή είναι και η πρώτη φορά που η ομάδα συμμετέχει στη διοργάνωση, η οποία φέρνει αντιμέτωπους τον πρωταθλητή με τον κυπελλούχο της προηγούμενης σεζόν. Λόγω του ότι τη σεζόν 2019-20 δεν διεξήχθη το Κύπελλο, λόγω της πανδημίας, θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση ο κάτοχος του League Cup Νίκος Σαμαράς, δηλαδή ο Φοίνικας Σύρου ONEX.

Λίγο πριν την αναχώρηση για τη Ρόδο, ο ακραίος της ομάδας, Κώστας Καπετανίδης, που υπήρξε ένας παίκτης που στους αγώνες με Φίλιππο Βέροιας και ΠΑΟΚ κλήθηκε από τον πάγκο και προσέφερε σημαντικές βοήθειες, έδωσε το στίγμα για το πώς αντιμετωπίζεται το παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, λίγες μόλις μέρες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Είναι μία περίοδος που χρειάζεται ιδιαίτερη διαχείριση, καθώς ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ ήταν μια από τις χειρότερες εμφανίσεις μας. Παρόλα αυτά, επειδή ο τελικός στη Ρόδο είναι σε λίγες μέρες, έχουμε επικεντρωθεί εκεί για το καλύτερο δυνατό. Σίγουρα μέσα από τις προπονήσεις προσπαθούμε να βελτιωθούμε σε κάποια κομμάτια και γενικά υπάρχει θετική διάθεση με σκοπό να αλλάξουμε το άσχημο πρόσωπο που δείξαμε στον τελευταίο αγώνα”, ανέφερε ο Κώστας Καπετανίδης.

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε πιο αναλυτικά στο παιχνίδι με τον Δικέφαλο του Βορρά και πώς η απόδοση της ομάδας μπορεί να βελτιωθεί στα μελλοντικά παιχνίδια: Δεν θέλω να δικαιολογήσω κανέναν, αλλά οφείλουμε να πούμε ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι φορμαρισμένη αυτή την περίοδο και το γεγονός ότι έπαιζαν εντός έδρας, σε συνδυασμό με τα σέρβις τους, ήταν σημαντικοί παράγοντες για την κακή μας εμφάνιση. Εννοείται ότι δουλεύουμε αρκετά πράγματα, πιο συγκεκριμένα δουλεύουμε κομμάτια τα οποία ο προπονητής μας θεωρεί πιο σημαντικά για τη μετέπειτα πορεία της ομάδας.

Τέλος, δίνοντας το μήνυμά του για τον τελικό του Super Cup, ο ακραίος του Φοίνικα Σύρου ONEX ανέφερε: Κάθε τελικός έχει τη μαγεία του, ανυπομονούμε να παίξουμε στη Ρόδο και να απολαύσουμε τη διοργάνωση. Θέλουμε να δείξουμε ότι η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο εντός αγωνιστικού χώρου και για τον καθένα μας ξεχωριστά αλλά και για την εμπιστοσύνη των ανθρώπων στο νησί μας.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares