Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2021 14:45

Θεοδόσης Ηλίας: Ξέρουμε ποιος είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά θέλουμε την πρόκριση

Την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε στον τελικό του Super Cup με τον Ολυμπιακό, θέλει να επαναλάβει και στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό για το League Cup Νίκος Σαμαράς, ο Φοίνικας Σύρου ONEX.

Ο πρώτος ημιτελικός με τους “πράσινους” θα γίνει την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου στις 17:00 στο κλειστό του “Αγίου Θωμά” (Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Κυριοπούλου), ενώ τη μετάδοση θα κάνει το sdna.gr. Ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει στις 5 Ιανουαρίου στη Σύρο.

Λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Αθήνα, ο πασαδόρος του Φοίνικα, Θεοδόσης Ηλίας, έθεσε τον στόχο, που δεν είναι άλλος από το θετικό αποτέλεσμα που θα επιτρέψει την πρόκριση στον τελικό, στον επαναληπτικό της 5ης Ιανουαρίου.

“Καταρχήν είμαστε πολύ χαρούμενοι που κατακτήσαμε το Super Cup, ήταν πολύ σημαντικό για την ψυχολογία της ομάδας γιατί προερχόμασταν από κάποια ιδιαίτερα αποτελέσματα, έχει ανέβει η ψυχολογία μας”, σχολίασε αρχικά ο Ηλίας.

Από κει και πέρα, βάζοντας τον στόχο του Φοίνικα για τον πρώτο αγώνα, υπογράμμισε: Πηγαίνουμε στην Αθήνα για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας να περάσουμε στον τελικό του League Cup. Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει μία πολύ καλή ομάδα, έχει πάρα πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής και πάμε εκεί πέρα για να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (σ.σ. για το πρωτάθλημα) είχε κριθεί και στα τρία σετ στον πόντο. Πιστεύω ότι και αυτό θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα έτσι ώστε την επόμενη εβδομάδα στον επαναληπτικό της Σύρου, να πάρουμε την πρόκριση.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares