Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 11:47

Επανεκκίνηση στις προπονήσεις της ακαδημίας του ΑΜΣ Φιλωτίου

Την επανέναρξη των προπονήσεων για όλα τα τμήματα της ακαδημίας του ανακοίνωσε ο ΑΜΣ Φιλωτίου.

Η ανακοίνωση:

Μετά από μία μικρή παύση για τις γιορτές των Χριστουγέννων έφθασε η ώρα για τα παιδιά να ζήσουν και παλι τη χαρά του παιχνιδιού μέσα από τον αθλητισμό. Ο ακαδημιες του Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ ΝΑΞΟΥ είναι έτοιμες να υποδεχτούν το 2022 τα παιδιά που επιθυμούν να ενταχθούν στη μεγάλη αθλητική οικογένεια του Συλλόγου μας.

Οι προπονήσεις γίνονται βάσει των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων στο κλειστό γήπεδο ΝΑΞΟΥ, σε ολιγομελή τμήματα, με τη δυνατότητα παράλληλων προπονήσεων για άτομα διαφορετικών ηλικιών, ώστε να διευκολύνεται η συμμετοχή παιδιών της ίδιας οικογένειας.

Σκοπός των ακαδημιών είναι η προαγωγή της υγείας και της φυσικής ευεξίας, η οργανωμένη άθληση και ψυχαγωγία, η καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος και αυτοπεποίθησης, η ανάπτυξη δεξιοτήτων, κ.α. Στις ακαδημίες μας,ο Θανάσης Κατσιγιάννης, ο Δημήτρης Τσακωνιάτης και η Στεφανία Ψαρρά καταρτίζουν εξειδικευμένα και καινοτόμα προγράμματα άθλησης, καλύπτοντας τις ανάγκες και τις ικανότητες κάθε παιδιού ξεχωριστά.

Οι προπονήσεις γίνονται σε ασφαλείς και σύγχρονους χώρους άθλησης, ενώ το οικογενειακό κλίμα συμβάλλουν στην επιτυχή εξέλιξη των προπονητικών προγραμμάτων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 697 269 1673.

Η οικογένεια του Ams Filoti Naxos Volley σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας και υπόσχεται πως για ακόμη μία αθλητική χρονιά θα φανεί αντάξια της εμπιστοσύνη σας».

ΩΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ
mini Group
Δευτέρα και Τετάρτη 5.30 μ.μ.
Παγκορασιδες-Κορασιδες-Νεανιδες
Τετάρτη Πέμπτη και Παρασκευή 5.30 μ.μ.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares