Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 19:48

Έκοψε την πίτα του ο Φοίνικας Σύρου

Λίγο πριν το πρώτο σφύριγμα για το 2022, στο παιχνίδι της Κυριακής (16/1, 17:00) με τον Μίλωνα, ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου ONEX έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Αμέσως μετά την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής, παρουσία σύσσωμης της Διοίκησης του συλλόγου και μέσα σε οικογενειακό κλίμα με γέλια και πειράγματα, η ομάδα έκοψε την καθιερωμένη πίτα.

Οι ευχές ήταν διπλές και αφορούσαν τα συγχαρητήρια για την πρόσφατη κατάκτηση του Super Cup στη Ρόδο και τη συνέχιση των καλών εμφανίσεων, ώστε η ομάδα να είναι πρώτα απ’ όλα υγιής και εν συνεχεία να πετυχαίνει τους στόχους της.

vasilopita 3973 1024x682

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Χρήστος Καφτηράνης ευχαρίστησε τους παίκτες για την επιτυχία τους στη Ρόδο και στη συνέχεια τις ευχές τους απηύθυναν -μετά κοψίματος κομματιού- ο εκπρόσωπος της ONEX, Βασίλης Σαββίδης, που μετέφερε τις θερμές ευχές και τα συγχαρητήρια του προέδρου της, Πάνου Ξενοκώστα, ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ, Αντώνης Ρούσσος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, Γιάννης Ρούσσος, ο προπονητής της ομάδας, Γιόσκο Μιλενκόσκι, ο team manager, Μανώλης Βαμβακούσης και ο αρχηγός, Αντρέας Φράγκος.

vasilopita 3968

Η εμπειρία ήταν πρωτόγνωρη για τους ξένους της ομάδας που βρίσκονται πρώτη φορά στην Ελλάδα, αλλά μπήκαν πολύ εύκολα στο κλίμα του “κερδίσματος του φλουριού”. Ο τυχερός ήταν ο Γιώργος Παπαλεξίου, ο οποίος δεν χρειάστηκε πολύ “σκάψιμο” στο κομμάτι του, κερδίζοντας ένα χρηματικό πόσο που είχε θέσει η Διοίκηση ως δώρο.

Καλή χρονιά και του χρόνου!

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares