Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 01:28

Μιχάλοβιτς: Τώρα πια έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε για τον τίτλο

Αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος στο παιχνίδι του Φοίνικα Σύρου ONEX με τον Παναθηναϊκό, φτάνοντας τους 21 πόντους. Ο Πίτερ Μιχάλοβιτς ήταν από τους παίκτες που οδήγησαν τον Φοίνικα στην εντυπωσιακή νίκη με 3-0 για το εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Volleyleague και όπως είπε, το απόλαυσε πολύ.

Ο σλοβάκος διαγώνιος του Φοίνικα Σύρου ONEX ανέφερε πως αποτελεί πρόκληση να καλείται να σηκώσει το βάρος όταν χρειάζεται, ενώ απολαμβάνει τα παιχνίδια απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους, όπως ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά τόνισε: Σήμερα ένιωσα πολύ καλά, ήξερα ότι θα πρέπει δώσω το κάτι παραπάνω εξαιτίας κάποιων μικροτραυματισμών στην ομάδα στη διάρκεια της εβδομάδας, δεν κάναμε την προπόνηση που θα θέλαμε, οπότε έδωσα το 100%, όπως πάντα. Μπορώ να πω ότι απολαμβάνω αυτού του είδους το παιχνίδι απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους, με έντονα αισθήματα, αλλά και μάχες μεταξύ των παικτών. Αυτό είναι που απολαμβάνω στο βόλεϊ.

Αναφορικά με τη συνέχεια στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, το ότι είχαμε χάσει κάποιους βαθμούς στην αρχή απέναντι σε πιο αδύναμες ομάδες και τώρα θα πρέπει να μειώσουμε τη διαφορά και να φτάσουμε πιο κοντά στις προπορευόμενες ομάδες, είναι σημαντικό. Έχουμε λοιπόν την ευκαιρία να παίξουμε για τον τίτλο, αυτός είναι ο στόχος μας και βέβαια είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία μας να το σκεφτόμαστε έτσι.

Μιλενκόσκι: Τώρα πια έχουμε σοβαρές πιθανότητες για τον τίτλο

Γιόσκο Μιλενκόσκι: Αρχικά συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, εμείς παίξαμε καλά. Έχω πει ότι σε κάθε αγώνα πρέπει να παίζουμε καλύτερα και αυτό κάναμε. Ήταν ένα δύσκολο ματς, ήταν μία μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός και τώρα είμαστε χαρούμενοι γιατί πρόκειται για μεγάλη νίκη για εμάς. Τώρα πια είμαστε πολύ κοντά στη βαθμολογία οπότε στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος θα έχουμε σοβαρές πιθανότητες. Βήμα βήμα ανεβαίνουμε στο πώ παίζουμε, πώς παλεύουμε, οπότε ελπίζω στον β’ γύρο το επίπεδό μας να ανέβει ακόμη περισσότερο. Θα είναι δύσκολα φυσικά γιατί θα παίζουμε απέναντι σε πολύ μεγάλες ομάδες, οπότε κάθε παιχνίδι θα είναι ντέρμπι. Σήμερα δείξαμε ότι είμαστε έτοιμοι για αυτό, ακόμη και με κάποια προβλήματα, όπως κάθε ομάδα φυσικά. Το ηθικό μας ήταν ανεβασμένο ακόμα κι όταν σε κάποιες φάσεις του παιχνιδιού δεν παίζαμε πολύ καλά, γεγονός που μας βοήθησε για να φτάσουμε στη νίκη.

Δ. Ανδρεόπουλος: Οι ήττες δεν μας αποσυντονίζουν

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: Προσπαθήσαμε πάρα πολύ μέσα στο παιχνίδι αλλά δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα και κάναμε μια ήττα. Δεν είναι το τέλος του κόσμου. Αυτή είναι η κατάσταση και συνεχίζουμε. Δώσαμε πολύ σκληρό αγώνα σήμερα. Φτάσαμε κοντά σε παρατάσεις. Στο 2ο σετ ίσως είχαμε ευκαιρία να το κατακτήσουμε και να αλλάξουμε τη μορφή του παιχνιδιού αλλά αυτά ήταν τα κρίσιμα στοιχεία του παιχνιδιού και κάναμε μια ήττα. Οι μάχες δίνονται πάντα, άλλοτε κερδίζεις άλλοτε χάνεις. Η πορεία μας είναι καλή. Οι ήττες σε αυτό το πολύ δύσκολο πρωτάθλημα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δεν μας σταματάνε, δεν μας βγάζουν από τον στόχο μας, δεν μας αποσυντονίζουν. Κάνουμε τη δουλειά μας μέχρι το τέλος προσπαθώντας να κατακτήσουμε τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει.

Χ. Ανδρεόπουλος: Εάν νικήσουμε τον Ολυμπιακό το Σάββατο, όλα θα εξομαλυνθούν

Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος: Δεν ήρθε το αποτέλεσμα που περιμέναμε, σε κάθε παιχνίδι φέτος περιμένουμε να νικάμε απλά πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνεται πάντα. Δεν νομίζω ότι το αποτέλεσμα σήμερα οφείλεται κάπου, για μένα είναι απλά ένα ακόμα παιχνίδι. Ναι μεν χάσαμε τρεις πόντους βαθμολογικά θεωρώ όμως ότι έχουμε κάνει καλές νίκες στον πρώτο γύρο και εάν καταφέρουμε να νικήσουμε και το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό θα είμαστε ακόμα στη δεύτερη θέση με κάποιους βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τη συνέχεια, είμαστε η μοναδική ελληνική ομάδα που συμμετέχει στην Ευρώπη και μάλιστα σε ημιτελική φάση. Το ξέραμε από την αρχή της χρονιάς ότι όλα τα παιχνίδια θα πηγαίνουν Τετάρτη-Σάββατο, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι σωματικά ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Αυτή είναι η υποχρέωσή μας ως αθλητές. Κούραση υπάρχει και σε άλλα αθλήματα, δεν νομίζω ότι αποτελεί δικαιολογία αν θέλουμε να είμαστε εμείς οι πρωταθλητές. Αν δεν είμαστε καλά σε κάθε παιχνίδι δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω, βέβαια σε αυτό το πλαίσιο δεν μας απογοητεύει η σημερινή εμφάνιση, για μένα είναι ακόμα ένα παιχνίδι. Εάν καταφέρουμε να νικήσουμε το Σάββατο, όλα θα εξομαλυνθούν.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares