Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 17:47

Ξεχωρίζει το ΑΟ Θήρας - Παναθηναϊκός στην 22η αγωνιστική

Στην τελική της ευθεία μπαίνει η κανονική περίοδος της Volley League γυναικών και οι αυριανές αναμετρήσεις της 22ης αγωνιστικής θα διαμορφώσουν νέες ισορροπίες εν όψει πλέι οφ και πλέι άουτ.

Όσον αφορά την κορυφή τα δύο παιχνίδια που ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις ΑΟ Θήρας-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ-Άρης.

Στην Σαντορίνη ο ΑΟΘ, έχοντας και το μυαλό του στον επερχόμενο προημιτελικό στη Νάξο, υποδέχεται τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, που προέρχεται από τη νίκη στο τάι μπρέικ στο Μαρκόπουλο (στο εξ αναβολής ματς).

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δυνατό παιχνίδι κόντρα στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και μια ομάδα που είναι πλήρης και με γεμάτο ρόστερ. Ωστόσο στόχος μας είναι η νίκη και η καλή εμφάνιση συνεχίζοντας την προσπάθεια που κάνουμε για το φινάλε του πρωταθλήματος αλλά και το Κύπελλο», σχολίασε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Από τη πλευρά του ο προπονητής του τριφυλλιού Απόστολος Οικονόμου δήλωσε: «Με το παιχνίδι στη Σαντορίνη τελειώνει για εμάς μία σειρά πολύ δύσκολων αγώνων που παίζαμε σχεδόν κάθε τρεις μέρες. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι για να μπορέσουμε να πάρουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα που θέλουμε. Ο ΑΟ Θήρας είναι μία πολύ καλή ομάδα και το τελευταίο διάστημα παίζει στα όριά της. Είναι ομάδα τετράδας παρόλο την 7η θέση που έχει. Στηρίζεται πολύ στις δύο ακραίες και για να τις περιορίσουμε πρέπει να τις πιέσουμε στην υποδοχή. Πρέπει να επιβληθούμε με το σέρβις μας, να κάνουμε το μπλοκ-άμυνα σε υψηλό επίπεδο και να κρατήσουμε την υποδοχή και την επίθεση. Όλα μας τα στοιχεία πρέπει να είναι σε υψηλό βαθμό για να κερδίσουμε».

Στο «Απόστολος Κόντος» έχουμε το ντέρμπι σε κιτρινόμαυρο φόντο όπου η 5η ΑΕΚ (48 βαθμούς), υποδέχεται τον 4ο Άρη (49 βαθμούς) στην πρώτη φετινή κόντρα των δύο ομάδων (ο αγώνας του πρώτου γύρου δεν είχε διεξαχθεί λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην ΑΕΚ).

«Είναι ένα ακόμη ντέρμπι για εμάς, αν και γενικά μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου το πρόγραμμα μας έχει πολύ δυνατά παιχνίδια. Η αυριανή είναι μία σημαντική αναμέτρηση που μπορεί να κρίνει τη μάχη της τετράδας, αλλά δεν είναι η μοναδική που θα παίξει ρόλο. Σίγουρα από τη στιγμή που θέλουμε να είμαστε στην πρώτη τετράδα, στόχος μας είναι η νίκη», δήλωσε ο τεχνικός της Ένωσης Κώστας Αρσενιάδης.

Όσον αφορά τον Άρη ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Τσαϊρέλης σημείωσε: «Είναι ένα πολύ κρίσιμο ματς κι όποια ομάδα νικήσει θα έχει τον πρώτο λόγο για την τετράδα και το πλεονέκτημα στα πλέι οφ. Η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα την οποία φέτος λόγω των καταστάσεων δεν την έχουμε αντιμετωπίσει κι αυτό δίνει μια ιδιαιτερότητα σε σχέση με τα άλλα ματς, αλλά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και κατεβαίνουμε με στόχο τη νίκη».

Με τελικό παραμονής μοιάζει κι η αναμέτρηση Αίας-Πορφύρας καθώς η ομάδα του Ευόσμου είναι προτελευταία με 5 βαθμούς και οι Πειραιώτισσες στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς. Ο Ηλυσιακός, που επίσης μάχεται για την αποφυγή της τελευταίας θέσης που οδηγεί στην Α2 υποδέχεται τη Θέτιδα που προέρχεται από την ιστορική πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου, ενώ στη Νέα Ερυθραία οι Αμαζόνες θέλουν τους βαθμούς για να διατηρήσουν τις ελπίδες που έχουν για την 8η θέση και ο Πανναξιακός για να ξεφύγει κι άλλο από τις τελευταίες θέσεις.

Ο δεύτερος Ολυμπιακός θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί του κόντρα στο Μαρκόπουλο, με τις φιλοξενούμενες να προέρχονται από την σπουδαία εμφάνιση και τον βαθμό κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει να παραμείνει σε απόσταση βολής από τις ερυθρόλευκες υποδεχόμενος την (απογοητευμένη από τον τρόπο που αποκλείστηκε από το φάιναλ φορ του Κυπέλλου) Λαμία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστική της Volley League Γυναικών

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

«Μ. Μερκούρη» Ρέντη 18.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil
Διαιτητές: Μενεσλής, Μεταξά, Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος, Επόπτες: Σαμοθράκης, Μουζακίτη, Γραμματεία: Καστάνη.

Μίκρα 18.00: ΠΑΟΚ - ΑΟ Λαμίας 2013
Διαιτητές: Αβραμίδης, Τοσουνίδης, Παρατηρητής: Κουκουμάκας, Επόπτες: Κακάτσιου, Καπλάνης, Γραμματεία: Σιδηρά.

ΔΑΚ Ευόσμου 18.30: ΑΠΣ Αίας - ΑΟΦ Πορφύρας
Διαιτητές: Σταυριανίδης, Μούζουλας, Παρατηρητής: Σιδηράς, Επόπτες: Φλώρου, Κοτσικάρη, Γραμματεία: Ιωαννίδου.

«Απ. Κόντος» Ν. Φιλαδέλφεια 18.45: ΑΕΚ - ΑΣ Άρης
Διαιτητές: Πρέντζας, Αντωνόπουλος, Παρατηρητής: Καπάνταης, Επόπτες: Χατζηθωμά, Σπίγγου, Γραμματεία: Κρανιά.

«Α. Φώτσης» Ιλίσια 19.00: Ηλυσιακός ΑΟ - ΑΣΠ Θέτις
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Λιάκου, Παρατηρητής: Τσάκωνας, Επόπτες: Ζαρμπίνης, Καπότης, Γραμματεία: Οικονόμου Δ..

ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης 19.00: ΑΟ Θήρας - Παναθηναϊκός ΑΟ
Διαιτητές: Κυριοπούλου, Οικονόμου Β., Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Δρόσος, Γεωργιάδης Στ., Γραμματεία: Γαρδέλη.

«Στ. Καλαϊτζής» Ν. Ερυθραία 20.00: ΑΟΝ Αμαζόνες - Πανναξιακός ΑΟΝ
Διαιτητές: Νικάκης, Ράντσιου, Παρατηρητής: Τσιμπινός, Επόπτες: Ρηγόπουλος, Σταθοπούλου, Γραμματεία: Τάλαρου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares