Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 00:39

Με σούπερ εμφάνιση 0-3 της Αμαζόνες ο Πανναξιακός ΑΟΝ

Πολύτιμη εκτός έδρας νίκη στη προσπάθειά του για τη παραμονή στη κατηγορία πέτυχε ο Πανναξιακός.

Η ομάδα της Νάξου επικράτησε των Αμαζόνων στη Νέα Ερυθραία με 3-0 σετ και με τους 11 βαθμούς που έφτασε, πάτησε γερά στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αντίθετα, οι Αμαζόνες έχασαν πολύτιμο έδαφος στο κυνήγι της 8ης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ.

Ο Πανναξιακός πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις και έκανε εύκολα το 2-0 σετ. Στο τρίτο σετ προηγήθηκε με 23-19, οι Αμαζόνες όμως με τα σερβίς της Χριστοδούλου ισοφάρισαν σε 23-23, ενώ είχαν και σετ μπολ (25-24). Η ομάδα της Νάξου όμως έμεινε ζωντανή στο σετ και με επίθεση της Λιάγκη έγινε το 25-25, η Γουάτκινς έκανε υπέρβαση για το 26-25 και το παιχνίδι τελείωσε με άουτ επίθεση της Σάντος.

Η γνώμη του πάγκου

Λεωνίδας Γαϊτανάκης (Προπονητής Αμαζόνων):
 «Συγχαρητήρια στο Πανναξιακό για τη δίκαιη νίκη του. Εμείς έχουμε πρόβλημα αγωνιστικής ταυτότητας. Πρέπει άμεσα να το ξεκαθαρίσουμε για τα επόμενα παιχνίδια. Πρέπει να αποκτήσουμε διάθεση ως ομάδα και αγωνιστικότητα».

Ασημίνα Νικολογιάννη (Ακραία Πανναξιακού): «Παίξαμε πολύ καλά. Από τα καλύτερά μας φέτος και το ευχαριστηθήκαμε. Ακολουθήσαμε τη τακτική του προπονητή μας. Σε περίπτωση που το ΑΣΕΑΔ μας δικαιώσει και πάρουμε τους 7 βαθμούς πίσω, η σημερινή νίκη είναι πολύτιμη έτσι ώστε να μην είμαστε στα πλέι άουτ. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και στην ομάδα. Έχουμε σημαντικούς αγώνες μπροστά μας και προτεραιότητά μας τώρα είναι το κύπελλο τη Τετάρτη που θα κυνηγήσουμε τη νίκη για να πάμε σε άλλο ένα φάιναλ-4 μαζί με το κόσμο στο πλευρό μας».

Διαιτητές: Νικάκης, Ράντσιου, Παρατηρητής: Τσιμπινός, Επόπτες: Ρηγόπουλος, Σταθοπούλου, Γραμματεία: Τάλαρου.

Τα σετ: 0-3 (20-25, 15-25, 25-27)

ΑΟΝ ΑΜΑΖΟΝΕΣ (Λεωνίδας Γαϊτανάκης): Γουάτκινς, Αρβανιτοπούλου, Καραγκούνη, Σάντος, Χριστοδούλουμ Μαστοράκη / Σαμπάτη (λ), Κασδοβασίλη, Μορέιρα, Γκρέκα.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ (Πάτρικ Φόγκελ): Καραφουλίδου, Βλάσιτς, Μανάι, Ένις, Λιάγκη, Νικολογιάννη / Αντωνακάκη (λ), Μητακίδου, Βαλληνδρά.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares