Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 18:09

Ο Σταύρος Μαραγκός παρουσίασε το «παίζω βόλεϊ» στο 4ο Δημοτικό Σχολείου Δήμου Σύρου

Την Δευτέρα 21/2/22 στο 4ο Δημοτικό Σχολείου Δήμου Σύρου – Ερμούπολης έγινε η παρουσίαση του προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης «παίζω βόλεϊ» από τον Περιφερειακό Ομοσπονδιακό Προπονητή κ.Σταύρο Μαραγκό.

Το «παίζω βόλεϊ» είναι ουσιαστικά μια συνεργασία μεταξύ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και του Υπουργείου Παιδείας ανά την Ελλάδα και προωθείται από τους Περιφερειακούς Ομοσπονδιακούς Προπονητές.

Στην συνάντηση με τους Μαθητές και Μαθήτριες της 5ης και 6ης Δημοτικού, ο Προπονητής έδειξε τις Τεχνικές δεξιότητες της Πετοσφαίρισης (Δάχτυλα-Μανσέτα-Επίθεση-Σερβίς).

Οι μαθητές έκαναν πολλές ερωτήσεις στον Προπονητή: όπως ποιες θέσεις υπάρχουν στο βόλεϊ, ο κάθε παίκτης ποιον ρόλο έχει στην ομάδα, τι πρέπει να κάνει ο Πασαδόρος, ο Διαγώνιος, το libero, οι Κεντρικοί και οι Ακραίοι παίκτες.

Οι μαθητές ενθουσιασμένοι από την επίδειξη των Τεχνικών Δεξιοτήτων στην πάσα,μανσέτα,καρφί,αλλά και Σερβίς έπαιξαν μεταξύ τους σε ομάδες δείχνοντας μεγάλη διάθεση για το παιχνίδι.

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο ήταν η πρώτη επίσκεψη του κ.Μαραγκού και θα ακολουθήσουν και άλλες στα υπόλοιπα Δημοτικά του Νησιού.

mara 768x776 1

Πηγή: syros-sports.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares